Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Anyajegy eltüntetése útán ha...

Anyajegy eltüntetése útán ha a heg ott marad nagyon csúnya?

Figyelt kérdés
Valaki tudna linkelni egy képet amin az anyajegy eltüntetése útán ott maradt a heg normális válaszolóknak zöld kéz:)
2012. nov. 4. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
hát én most nem fotóznám le, tölteném fel valahova, és linkelném be a hegemet, de kb. kétszer akkora a heg, mint az anyajegy volt, látszanak az öltés nyomok is, de még mindig kevésbé csúnya, mint az anyajegy volt. viszont egy barátnőmnek iszonyat csúnya lett, a nyakán volt, tovább szakadt és szétnyílt a seb és nagy lila heg maradt a helyén.
2012. nov. 4. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem orromról vetettük le,mondjuk kicsi is volt,és kenegettem ilyen drága hegesedés elleni kenőccsel,és alig látszik! :)

viszont van egy másik állam alatt,rosszabb lett mint volt :S anyukám szerint mert nem kengegettem

2012. nov. 4. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha sebész végzi egy pici vágás marad a helyén,mert ugye szövettanra küldik.Nem hiszem,hogy nagy heg maradna,de gondolom a gogle-ba ha beütöd ad ki képeket.
2012. nov. 5. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Kivel távolíttatod el, hol... az anyajegy hol van... milyen sebgyógyulásod van: nekem a hátamról levettek kettőt, 6 éve, TB ellátás, sima állami kórház... kb 4 órát vártam, mert sokan voltak, és csk akkor kerültem sorra, mire hazaértem átázott a kötésem, de szét nem nyílt... 1 hétig voltak bent a varratok. Az egyik szép lett így is a másik viszont csúnyán hegesedett, kidudorodik még most is... MEnj magánklinikára, plasztikai sebészhez, és ő majd megcsinálja szépre.
2012. nov. 8. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!