Zsíros haj, viszkető fejbőr. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megmosom a hajamat este, másnap még szép, másnap este már kicsit zsírosabb, utána lévő nap meg már teljesen zsíros. A fejem meg állandóan viszket. Rengeteg sampont kipróbáltam már zsíros hajra, de egyik sem segített, mit csináljak?2012. nov. 21. 22:01
1/15 anonim válasza:
énis így vagyok vele...én minden nap reggel megmosom :) nemtudok vele mit csinálni..
2/15 anonim válasza:
Milyen sűrűn mosol hajat? Ha lesz egy pár nap (nyáriszünet, szabadság) amikor senki nem lát ne moss hajat egy darabig. Valószínűleg túl sokat mosod.
4/15 anonim válasza:
nem tudom hány éves vagy, nekem tinikorban a nizoral sampon jött be, most huszonévesen pedig a ricinusolaj
21/l
5/15 anonim válasza:
Nekem a csalánfőzetes öblítés vált be.
6/15 anonim válasza:
csak szerintem megoldás az, ha valaki nem naponta mos hajat? nem kell fiszem f*szom olajakat vásárolni holibilis összegekért...
8/15 anonim válasza:
a fiszem f*szom olaj kemény 500 forint. és az könnyen magyaráz akinek nincs ilyen gondja, nagyon igényes és felemelő érzés többnapos zsíros hajjal mászkálni.
*ha ez se jön be akkor nézesd meg hajgyógyásszal az majd megmondja mitől van)
9/15 anonim válasza:
nemtán látsz? bocsi, de szerintem régen is megoldották, és képzeld nekem is volt ilyen problémám. És amikor nyári szünet volt nem mostam naponta hajat, hanem kibÍrtam hogy otthon vok és zsíros. És nem tudom észrevetted e de a kérdező leírta, miszerint a harmadik napon így is zsíros a haja, és gondolom nem zárja be magát egy szobába olyankor. Amúgy meg az 500ft-os olaj (ami egyébként ahogy a neve is jelzi elősegíti a zsíros hatást)nem ér semmit. [link] EZT ÉRDEMES ELOLVASNI
10/15 anonim válasza:
de ha semmi nem segít ez is egy jó megoldás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!