Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes szappanok? De...

Természetes szappanok? De melyiket és milyet hogyan használjuk?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon izgat a téma a szappanokról amit ha jól tudom arclemosáshoz is lehet alkalmazni.

de megis melyek ezek aszappanok amit fürdéshez lehet használni? és arctiszíttáshoz?

2012. nov. 20. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kecsketej szappant használok, levendulásat, igaz csak arcra a pattanásaimra, de teljesen jól levitte a gyulladást :)
2012. nov. 20. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
nézz szét a mannaszappan oldalán, ott kategóriánkét válogathatsz mindenféle jó dolog között :) Én hónapok óta használom a termékeiket, és nagyon beváltak. Anyumnak az ekcémája is helyrejött tőlük.
2012. nov. 20. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek is jók, meg amit az első írt, a levendulás, meg az iszapos, meg nem is tudom, nagyon sok féle van ami jó. Kinek mi válik be...

[link]

Én reggel szappannal mosom az arcom, utána fontos a hidratálás is. Majd este fürdésnél is szappant használok, akkor meg mehet utána rá az éjszakai krém meg testápoló.

2012. nov. 20. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Meshka.hu - itt sokkal olcsóbbak mint a mannaszappannál. és sztem ugyanolyan jók vannak :)
2012. nov. 20. 14:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Esetleg üzletben is meg lehet vásárolni?

Rendelni sajnos nem tudok mert nemrég költöztem és ide nem vagyok bejelentve és ha jön a csomag, nem vagyok itthon akkor beviszik postára és ott nem tudom kivaltani mert nem egyezik lakcim kartya a tarozkodasi hellyel.:SS

2012. nov. 20. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
meshkán van személyes átvétel
2012. nov. 20. 15:44
 7/9 anonim válasza:
Én nem tudok a szappanról nyilatkozni, azért kerültem ide, mert engem is érdekel a téma, de egy dolog: én is albérletbe rendelek dolgokat, és minden további nélkül kiadják a postán. A nevem egyezik a címzett nevével, ezt lecsekkolja a néni, és odaadja a csomagot.
2012. nov. 22. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Jahm,jahm ha nem adják ki a postán, balhézzál, mivel ha a neved egyezik és nálad van az értesítő papír, és igazolod személyivel, akkor köteles odaadni.
2012. nov. 22. 16:04
 9/9 A kérdező kommentje:
tényleg? Ó köszi szépen az infót!! :-)
2012. nov. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!