Természetes, hogy a Suzuki Swift 1.3 sedanom (2002-es, régi) 10 liter feletti fogyasztást produkál, igaz csak városban használjuk mostanság, rövid távon?
lambdaszonda jó?
Méresd meg a Co-ját.
Ésszel vezetve valóban nemkell pörgetni, énis megusztam 1,4 es el 7 liter körül városban.
06:56 Nek igaza van, tényleg adni kell neki, fel a pályára, és ami a csövön kifér, de csak ésszel azért.
Persze hideg, rövid út, ha nem melegíted be elötte, stb mind növeli a fogyasztást, de ez túlzás.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:09
Olvasd már el figyelmesen mit írtam..:) Nem a városban kell pörgetni..
Nekem most a -10 fokokban 10,3at evett. Csak városban használtam 4-6 km-re. Esélye nem volt a motornak felmelegedni ami nagyon megdobja a fogyasztást, pedig tettem egy kartont a ventilátor elé, hogy hamarabb melegedjen. (télen ezt sokan csinálják)
Nyáron ugyanilyen használat mellett a legjobb 7 liter volt , de átlagosan úgy 7,5-8literrel eljártam. Azt mondta a szerelőm, hogy ez alá nem is tudnék nagyon menni a rövid távok és a hideg motor miatt.
Kint országúton a legjobb az 5,4liter volt (3 személlyel), de átlagosan 6 liter alatt ott is eljárok vele.
Nézegetek fórumokat ebben a témában és akik írják h városban 4-5 liter 1.3as motorral azok szerintem csak a szájukat jártatják...
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!