Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek szép ez a bőrszín?...

Szerintetek szép ez a bőrszín? Mit csináljak hogy fehérebb legyek? (képpel)

Figyelt kérdés

Szóval ázsiai vagyok és borzalmasan szeretnék fehérebb bőrt... nyáron majdnem mindig a házban vagyok, amikor kimegyek hosszúujjúban, 30-as naptejjel megyek ki, de általában kocsival megyek mindenhova és akkor is felteszek az ablakra "függönyt"...

most már nem használok naptejet, de a napon töltött percek száma még mindig kb 10 perc anponta... meg persze ami visszaverődik, de nem vagyok úgy kint a napon...

szóval a bőrszínem napon, nyáron ilyen volt:

[link]

[link]

és sárga fényben, nem annyira erős fénnyel:

[link]

[link]

VAn ötletetek? Mert szerintem nem szép ez a bőrszín, legalábbis nekem nem nagyon tetszik...

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 17. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj a bőröddel, ha nem írod, hogy ázsiai vagy, nem is jutott volna eszembe, sőt el se hiszem :D
2012. nov. 17. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is inkább a világos bőr tetszik, de neked teljesen normális, szép!:) egyáltalán nem sötét. Csinálhatsz olyat, mint Michael Jackson, bár nem tudom, hogy neked bejött-e a végeredménye...
2012. nov. 17. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fehér a bőrőm szinte hófehét és nem a legjobb a fehér bőr mert minden kis hiba meglátszik rajta
2012. nov. 17. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fehér a bőrőm szinte hófehér és nem a legjobb a fehér bőr mert minden kis hiba meglátszik rajta
2012. nov. 17. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, a fehér bőrön minden sokkal jobban meglátszik, mint a sötétebben. A barnább bőr ráadásul optikailag karcsúsít is. Ennek ellenére én szeretem a fehér bőröm, barnán hülyén is néznék ki.
2012. nov. 17. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj a bőröddel, szép fehér most is. Persze vannak fehérítős krémek, de nem tudom mennyire használnak.

[link]

Meg egy csomó koreai kence rendelhető neten külföldről is, BB krémek amik fehérítenek meg ilyesmik.

2012. nov. 17. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
ne akarj fehér lenni, nagyon szép a színed. nekem nagyon fehér alapból a bőröm, mit nem adnék hogy szoli nélkül barnább legyek :/
2012. nov. 18. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2012. nov. 18. 20:43
 9/9 TFMHisztike válasza:
Kend be a bőröd lisztel, vagy öntsd le magad fehér festékkel. Esetleg még fürödj domesztoszban és akár hófehérke is lehetsz!:))
2015. jan. 13. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!