Hogy mondjam meg anyának szőrtelenítést?
Hogy mondjam meg anyának h le akarom szőrteleníteni az "intim zónám" ? A lábamat szoktam és ő is tudja a szemöldökömet is szoktam vele együtt megyek kozmetikushoz. Csak azt nem tudom, ezt hogy beszéljem meg vele. Nem tudnátok pár tippet mondani ilyenkor ti pl mit mondtatok?
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)
Én teljesen megértelek téged. Engem is zavar,és le is szoktam borotválni,csak az a baj,hogy megerősödik,és a színe is sötétebb lesz,de nem bánom,mert így jobb. Szerintem mondd el anyukádnak nyugodtan. Én is elmondtam neki,és bár annyira nem örült neki,de elfogadta.
13/L
Köszönöm az előttem szóló korodbeli lánynak, hogy megmondta, amit a többiek nem mertek.
Semmiképpen se hazudozz és szerintem egy anya - lánya kapcsolatban lehet ilyenekről beszélgetni, még akkor is, ha nem vagytok bizalmas viszonyban. Kitől kérdeznéd meg a "mi van akkor ha...?" kérdéseket?
Esetleg úgy is előadhatnád, hogy "anya, kérdezhetek valamit? Egyik nap a tesiórára öltöztünk át vagy úszásra s láttam, hogy xy-nak csupasz ott lent. Nekem miért nem? Mit lehet csinálni vele, mert zavar!"stb.
Máskor is ki fog pattogni és viszketni fog, nem beszélve arról, hogy meg is vághatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!