Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy mondjam meg anyának...

Hogy mondjam meg anyának szőrtelenítést?

Figyelt kérdés

Hogy mondjam meg anyának h le akarom szőrteleníteni az "intim zónám" ? A lábamat szoktam és ő is tudja a szemöldökömet is szoktam vele együtt megyek kozmetikushoz. Csak azt nem tudom, ezt hogy beszéljem meg vele. Nem tudnátok pár tippet mondani ilyenkor ti pl mit mondtatok?

Előre is köszi az értelmes válaszokat :)

2012. nov. 17. 20:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Már leborotváltam és nekem 3 napig ki volt pattogva ez csak először ilyen ? Vagy mindig ez lesz?
2012. nov. 22. 18:29
 22/27 Elanie válasza:
44%
Szerintem ne borotváld!! azzal csak a szőrt erősíted, és a bőrnek se tesz jót. Én a gyantázást tudom ajánlani, tovább tartó simaságot ad, és a szőrszálak se lesznek erősebbek. Szerintem nyugodtan megbeszélheted vele hogy téged zavar, és szerintem ebbe semmi ciki nincs, még lehet segít is keresni olyan kozmetikust aki vállal intimgyantát..de mindenképp gyakorlott, szakképzett kozmetikust keress, mert egy kozmetikus aki lábat jót tud gyantázni ott nem biztos hogy igen..mert oda speciálisabb gyanta kell, és a bőrt is másképp kell ápolni utána. Ha ilyen szakemberhez mész nem fog fájni, max picit kellemetlen lesz.
2012. nov. 23. 17:19
 23/27 anonim ***** válasza:
a borotválástól nem lesz erősebb a szőr :)
2012. nov. 23. 20:20
 24/27 A kérdező kommentje:
nekem alapból erős szal az mind1 ott
2012. nov. 23. 22:48
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek téged. Engem is zavar,és le is szoktam borotválni,csak az a baj,hogy megerősödik,és a színe is sötétebb lesz,de nem bánom,mert így jobb. Szerintem mondd el anyukádnak nyugodtan. Én is elmondtam neki,és bár annyira nem örült neki,de elfogadta.

13/L

2013. jan. 10. 21:01
 26/27 anonim ***** válasza:
44%

Köszönöm az előttem szóló korodbeli lánynak, hogy megmondta, amit a többiek nem mertek.

Semmiképpen se hazudozz és szerintem egy anya - lánya kapcsolatban lehet ilyenekről beszélgetni, még akkor is, ha nem vagytok bizalmas viszonyban. Kitől kérdeznéd meg a "mi van akkor ha...?" kérdéseket?

Esetleg úgy is előadhatnád, hogy "anya, kérdezhetek valamit? Egyik nap a tesiórára öltöztünk át vagy úszásra s láttam, hogy xy-nak csupasz ott lent. Nekem miért nem? Mit lehet csinálni vele, mert zavar!"stb.

Máskor is ki fog pattogni és viszketni fog, nem beszélve arról, hogy meg is vághatod magad.

2013. jan. 13. 19:40
 27/27 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok. Én szőrtelenítés után beszoktam krémmel vagy hintőporral kenni,attól nem pattogzik ki:)
2013. jan. 13. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!