Hogy mondjam meg anyának szőrtelenítést?
Hogy mondjam meg anyának h le akarom szőrteleníteni az "intim zónám" ? A lábamat szoktam és ő is tudja a szemöldökömet is szoktam vele együtt megyek kozmetikushoz. Csak azt nem tudom, ezt hogy beszéljem meg vele. Nem tudnátok pár tippet mondani ilyenkor ti pl mit mondtatok?
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)
Most lefogadom, hogy jönni fog egy csomó olyan válasz, hogy "de 13 évesen még nem kell..." satöbbi. Más kérdéseknél is ezt látom. Jegyezze meg mindenki: DE KELL. Ha szükséges, akkor miért ne borotválhatná magát?
Szóval, kedves kérdező, hacsak nem vagy iszonyúan bizalmas kapcsolatban anyukáddal, szerintem ezt nem kell megbeszélned vele. Ez a saját dolgod. Biztos vagy annyira értelmes, hogy tudd, hogyan kell bánni a borotvával. Ha nem vagy benne biztos, na akkor kérj segítséget anyukádtól. Tévhit, hogy az ember személyes dolgainak mindegyike a szülőkre is tartozik. Nem kell, és kész. Persze ettől még elmondhatod, ha jónak látod.
13 éves GYEREK vagy, szőrteleníteni az intim részt akkor kell ha szexelsz és a párodat zavarja... de jó esetben ilyen gond még nincs. Szóval nehogy már 13 évesen ott kezdj borotválkozni. Kipattog, viszketni fog mintha bolhás lennél, kb 2 naponta kéne csinálni, de fenének sincs erre ideje, sokáig tart és könnyű megvágni magad ami ott elég kellemetlen dolog.. Gyantázás meg felér egy kínzással annyira fáj.
Anyudnak meg ilyesmit miért kéne elmondani?
Most mondom, hogy nem mondtam el...mostmár hogy idősebb vgyok, úgy magától értetődő, de nem beszéltünk róla soha.
Amúgy én is borotváltam 13 évesen, mert undorítónak találtam. '12 évesen jött meg a menstruációm mégse mentem szülni.' Ez kb pont olyan. Attól h nem szexelsz még le szedheted. Te döntöd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!