Hogy mondjam meg anyának szőrtelenítést?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam meg anyának h le akarom szőrteleníteni az "intim zónám" ? A lábamat szoktam és ő is tudja a szemöldökömet is szoktam vele együtt megyek kozmetikushoz. Csak azt nem tudom, ezt hogy beszéljem meg vele. Nem tudnátok pár tippet mondani ilyenkor ti pl mit mondtatok?
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)
2012. nov. 17. 20:22
12/27 anonim válasza:
13 évesen már kialakul az emberekben a szemérmesség, tehát hogy nem mutogatjuk a puncinkat anyukánknak...
13/27 A kérdező kommentje:
nem ugy értem hanem pl zuhanyzol és benyit
2012. nov. 18. 22:16
14/27 anonim válasza:
13 évesen már semmi köze még Anyukádnak sem a puncidhoz!
15/27 anonim válasza:
Minek mondanád el? Leborotválod, ennyi. Ha meg véletlenül meglátja, neki lesz kellemetlen.
16/27 anonim válasza:
miért nyitna be véletlenül? csak hallja hogy te bent zuhanyzol nem? legalábbis az én anyukám soha nem jön be ha én fürdök.
17/27 anonim válasza:
Én mondjuk még mindig nem tudom megérteni, hogy miért nincs sok lakásban kulcs a fürdőszobaajtóhoz...
18/27 anonim válasza:
nekünk sincs, mert alap dolog hogy nem nyitunk be ha a másik bent van...
19/27 anonim válasza:
Ha legközelebb benyit, akkor mondd meg neki, hogy várja meg míg elkészülsz. Mi olyan sürgős hogy nem tud várni?
Nekünk van függöny a kádnál, de még így is szólunk előre hogy zuhanyozni megyünk, várjanak 10 percet.
20/27 anonim válasza:
Annyit még elmondok, hogy nem kell mindig tükörsimának lennie. Én csak hetente borotválom, mert nagyon kipattogna és fájna. Ez az idő alatt megnő pár milliméterre, talán fél centire is, de ez azért kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!