Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gôndôr hajúak! Miket használtot?

Gôndôr hajúak! Miket használtot?

Figyelt kérdés
Milyen balzsamot,pakolást használtok? hány naponta mostok hajat? milyen hajjal mentek bulizni,suliba? Milyen gyakran vasaljátok?
2012. nov. 14. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Balzsamot nem használok. Pakolás: eddig sárga tégelyes elseve volt, most wella moisture van (szürke tégely, kék betűk). Azonban ha ez elfogyott, tuti áttérek vmi méz vagy tojáspakolásra, mert szeretném kipróbálni a természetes dolgokat. Samponra nem kérdeztél rá, viszont azt is leírom: yves rochert használok jelenlg, aztán valószínű kipróbálom a kallosokat, vagy lehet, áttérek a szódabikarbónás-almaecetes hajmosásra, még nem döntöttem el.

Egy héten 2x mosok hajat, vagyis 3-4 naponta, mert sok van és nekem macera lenne sűrűbben mosni.

Bulizni olyan hajjal megyek, amilyen kedvem van éppen. illetve amíg dohányoztak az emberek bulihelyeken, addig volt olyan is, hogy nem is mostam meg buli előtt a hajamat, hanem inkább utána, így olyankor olyan hajam volt éppen, amilyet "aludtam magamnak" előző este. Amikor volt hozzá kedvem akkor viszont kivasaltam. De buli után úgyis meg kellett mosnom, mert nem viseltem el a szagát, úgy nem tudtam lefeküdni aludni... Mióta nincs dohányzás bulikban, azóta term.-en nem állok neki hajnalban hajat mosni és jobb szívvel mosom meg buli előtt, mint eddig.

Hajat vasalni kb 1 hónapban 1x-2x szoktam.

2012. nov. 15. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!