3 nap alatt elviselhetetlenül bezsírosodik, amúgy nagyon könnyen töredezik ritkán kivasalom mert alul gondor felul hullámos. Vékony szálú, dús. Ja és iszonyatosan lassan nő. Tudtok ezekhez valami tippet adni?
Figyelt kérdés
töredezett, zsíros, haj, göndör, hullámos,2016. aug. 2. 09:13
1/6 A kérdező kommentje:
A hajamrol van szo
2016. aug. 2. 09:14
2/6 anonim válasza:
Egy hétnél sűrűbben ne moss hajat, sőt, még jobb, ha ritkábban mosod, és ne használj rá mindenféle kozmetikumot, csak sampont és simán keféld ki. Amíg nem jön rendbe, használj száraz sampont. A sűrű mosástól zsírosodik.
3/6 anonim válasza:
Én is hetente mosom direkt hagyom hogy zsírosodjon, csak sampont használok normál hajra mert a fodrászom szerint az a legjobb akár száraz akár zsíros, abba nincs semmi olyan anyag amitől összevissza zsírosodna vagy száradna. Balzsamozni is szoktam mosás után amitől könnyen fésülhető lesz de ez a maximum amit a hajammal teszek. nekem is hullámos hajam van régen vasaltam de már nem mert tönkretette a hajam. Festeni sosem festettem mert alapból egészségtelen és hiába vannak természetes színek, nekem nem jönnek be.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben kipróbálom! Köszi
2016. aug. 2. 09:46
5/6 anonim válasza:
Alpecin koffeines sampont használj,és ne tegyél rá utána balzsamot.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt hallottam hogy ahhoz korhatár van.. És én még csak 13 vagyok... Vagy nincsen?
2016. aug. 3. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!