Ártalmas tusfürdővel hajat mosni sampon helyett?
Figyelt kérdés
Lehet-e a tusfürdő kiméletesebb a fejbőrhöz,mint a sampon?2008. máj. 23. 21:45
1/10 anonim válasza:
Én akkor szoktam hajatmosni tusfürdővel ha elfogy a sampon és el is felejtettem venni. Nem árt a hajamnak, bár én balzsamot is használok, lehet ezért nem tűnt fel. Azért ha teheted, inkább moss samponnal, bár az a véleményem, hogy ha jó minőségű tusfürdőd van, dove, nivea, akkor a hajadnak nem árthat.
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem azért van külön tusfürdő, meg sampon, mert nem egy helyre használjuk! Ez olyan, mintha samponnal mosdanál le alulról! Samponokból elég nagy választék van, szerintem biztos találsz olyan, ami kíméletes a fejbőrhöz!
3/10 A kérdező kommentje:
Üdv!
Kösz a válaszokat.
Pont azért tettem fel a kérdést,mivel már sok sampont kipróbáltam,de túl irritálják a fejbőrömet.
Most sikerült leküzdenem egy két hónapig tartó gyulladást.
A fejbőröm vérvörös volt,s tapintani sem lehetett a fájdalom véget.
Amúgy 5-6 összetevő tökéletesen megegyezik a tusfürdőnél,s samponnál.Egyelőre még próbálkozom a tusfürdővel.
Szasztok!
2008. máj. 24. 14:06
4/10 anonim válasza:
szerintem abszolut nem ártalmas. ahogy írtad szinte ua. az összetevő. és ahogy előttem felhozták példának a dove-ot, állítólag a legrosszabb mind közül. ennyit ér a reklám...
5/10 anonim válasza:
Próbáltad már a sima babasampont? Tökéletesen hipoallergén, nincs benne semmi illatanyag vagy más, ami irritálhatna.
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló problémám,azóta babasampont használok meg időnként nizoral sampont.Ez nagyon bevált.
7/10 A kérdező kommentje:
Babasampon?
Megjegyzem,köszönöm.
üdv
2008. máj. 26. 21:23
8/10 anonim válasza:
sőtt én vettem a pasimnak egy flakont(nem tom melyik márka)ami tusfürdő is meg sampon is...:)))Mondjuk nekik nincs nagy loboncuk, mint nekünk, nőknek:)))
9/10 anonim válasza:
Egyszer én sem vettem észre, hogy elfogyott a samponom és muszáj volt megmosnom a hajam és tusfürdővel mostam meg. Azt kell mondjam még selymesebb volt a hajam másnap mint a sampontól. Nem tudom miért van ez. Szerintem nem ártalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!