Lehet ott hajam valahogy ahol soha sem volt?
Sziasztok! 17 éves srác vagyok, nem hiszem hogy kopaszodom, mert fürdésnél sose látok magam után hajat, de a homlokomnál nincs hajam. Lehet nekem valahogy itt hajam? (drága hajbeültetés nélkül!!)
Már nagyon zavar.. Az apai ágon mindenki kopaszodott állítólag.. Apám mindig mondja nekem, hogy vegyek fel sapkát, mer megfáznak a hajhagymáim és úgy járok mint ő.. (persze én meg pont utálom a sapkákat..) Ilyenkor meg mikor hűvös az idő mindig ez jár a fejemben és olyan érzésem van mintha egyre kevesebb hajam lenne.. (Pedig nem hullik..)
Mit csináljak ? Annyira rosszul vagyok már ettől.. Mindig is ilyen hajerősítő samponokat használok már kicsi korom óta (Garnier Fructis) Főleg a korpásodás ellenit, mert attól számomra valamiért olyan furán jótapintású lesz a hajam (egyébként nincs korpám!) Lehet ez sem tesz jót?
Kérlek segítsetek! :)
Próbàld ki ezt!
Nem olcsó, de garanciát vállalnak rá. A korpàsodàs elleni sampont felejtsd el, mert ragasztót tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!