Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretnék egy raszta tincset,...

Szeretnék egy raszta tincset, de nem elég hosszú a hajam. Meg tudnám valahogy hosszabbítani póthajjal?

Figyelt kérdés
40 cm hosszú a hajam, viszont, mivel csak egy tincset szeretnék(és úgy, hogy az hosszabb legyen a többi hajamnál), ezért meg kellene hosszabbítani még kb 15-20 centivel, és azután rasztázni. Össze tudom valahogy kötni a póthajat az eredetivel, hogy majd úgy rasztázzam össze? (akik szerint ez igénytelen, csúnya, stb, azok kíméljenek a beszólásoktól, az én döntésem, hogy szeretnék egy tincset)

2012. szept. 1. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld meg az eredeti hajadból a rasztatincset, és utána szerezz egy raszta ismerősödtől egy tincset és horgold hozzá a saját tincsedhez. Nekem is így volt, nem tudom, hogy a póthajat mennyire könnyű rasztázni, nem szakad-e le, nem lesz-e csúnya.
2012. szept. 1. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nem is rossz ötlet:)
2012. szept. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!