Elégedettek vagytok? Mik a tapasztalataitok?
köszönöm :) Eddig nekem beválik az arcápolójuk is :) ( arctej, nappali és éjjeli krém meg az algás szemkörnyékápoló)
Örülök, mert eddig nem nagyon volt jó a bőrömre semmi. Próbáltam Niveát, Garniert, Neutrogenát, Vichyt, Biodermát, gyógyszertári dolgkat, Ihtiolos, és teafaolajas szappant, valamint simána teafaolajat tonikba. Elég problémás bőröm van, viszont nagyon érzékeny. Képes egyik napról a másikra kiszáradni, és foszlani :(
Ügyeltem arra, hogy normál és vegyes, valamint érzékeny bőrre is megfelelő Balea termékeket válasszak. Remélem nem csalódokk benne. Egyébként tényleg nagyon kedvező az ára. A testápolójukat már próbáltam én is, azt nyáron használtam. Olyan kókuszos, csillámos volt :) Valami Summer is volt a neve, az tetszett. A sampont és egyéb hajápolókat nem próbáltam még, de szeretném kipróbálni.
Köszönöm nektek a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!