Melyik az a hajvasaló amelyi tartós de nem árosítja
annyira a hajat?
Figyelt kérdés
A hajam elég göndör és a mostani hajvasalómmal minden nap kell vasalni mert alvás közben begöndörödik. és nagyon félek, hogy a mindennapos vasalás tönkreteszi. Esetleg tudtok olyaan vasalót ami nagyon kíméletes és ritkán kell vasalni? Esetleg olyan szereket amiket ti használtok, hogy ne menjen tönkre. Lécci a márkát is írjátok oda.
én Remington hajvasalót használok úgy 3 éve, nagyon jól kisimítja a hajam és nem töri szét, habár hetente max 1szer vasalok csak hajat. kb 13 ezer volt ha jól emlékszem, most is teljesen jó állapotba van, sajnos nem tudom a modell nevét. én mindig szoktam használni hővédőt és hajvégápoló szérumot, ezeket a dmbe belehet szerezni párszáz forintért. nem loreal meg ilyesmi, nekem a sima dm-es márkák (amik olcsóbbak is) mindig sokkal jobbak voltak a hajamon. :)
2012. nov. 9. 19:05
2/7 anonim válasza:
ja és még annyit, hogy én mindig jót hallottam előtte a remingtonról, de sose jutottam el odáig hogy vegyek is, egyik osztálytársam egyszer az ő remingtonjával vasalta ki a hajam és akkor már 100% volt hogy muszáj egyet vennem, ha esetleg van barátnőd akinek van próbáld ki :))
2012. nov. 9. 19:06
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Majd kipróbálom xD
2012. nov. 9. 19:08
4/7 n13 válasza:
Mind1,hogy milyen hajvasalót használsz,a magas hő mindehogyan roncsolja a hajat!Próbáld ki a Nivea- Straight Easy hajegyenesítő sampont és ehhez ugyanilyen balzsamot is!2-3 használat után láthato a változás, igaz,nem a legolcsóbb,de valamit valamiért...Ha nem vállna be akkor probald ki a Taft-Straight and Glossy-lilásrózsaszínes flakon hajhabot száritáskor egyenesebb lesz, van benne hővédő,de a vasalást igy sem kerulheted el..de ha mindez megsem vállna be,probald ki a Schauma hajöblítő balzsam Egyenes & Fényes -t !! Sok sikert!! Egy fodrász
2012. nov. 9. 19:58
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ nagyon sokat sagített:) Találtam egy ilyen hajvasalót: hairON Red Care Hajvasaló. De mit jelent az, hogy hatóanyag bejuttató? Ezt érdemes megvenni?
2012. nov. 10. 16:14
6/7 anonim válasza:
tigi hajegyenesito zseleszeru anyagot vettem 5000-ert ot eve, de mintha semmit nem hasznalnek,nem egy fabatkat sem!
hajvasalom eddig mind tonkremnet,ami 15 ezer ft alatt volt ket even belul, a 15 ezres philips, az birta ot evig.most vettem egy ed hardy mintasat 3- 4000-ert.markaja nincs.mind ugyanolyan jo az egyenesseg es a rongalas szempontjabol szerintem.
en naponta ketszer vasalok,vagy haromszor.
hajmosas utan kozvetlenul 160-170 fokon,mert erzekeny a haj, a tobbi nap 170-190 fokon.sotetbarna,eros hajam van.mostmar festett.
2012. dec. 5. 11:25
7/7 anonim válasza:
evek ota naponta tobbszor vasalok.a legolcsobb sampont /baba/hasznalom es mast nemigen,esetleg valami olcso balzsamot.lehet,hogy toredezett a hajam,meg szaraz,de
ilyenekkel nem nagyon foglalkozok,hanem indulase eloott kenek ra egy kis testapolo kremet,hogy ne szalljon annyira, de csak a hjvegekre inkabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!