Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Ilyen hullámos hajat szeretnék:

[link]

Na de egyszerűen sehogy sem sikerül. Annyi videót megnéztem már ,annyiképpen csináltam ,de sehogy sem sikerül.

Így is csináltam már, teljesen ugyan így fogtam a hajvasalót,ugyanúgy csináltam ,fordítottam ,de a hajam egyenesebb utána mint volt.

http://www.youtube.com/watch?v=iYyZLFEEfiY

próbáltam már : zoknival , alufóliával ,de sehogy sem sikerült.

(Egyébként enyhén hullámos a hajam és olyan hosszú mint a első képen( picit talán hosszabb 3 cm el).

Léci segítsetek! Hogy tudnám megcsinálni?

2012. nov. 2. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:

a fonást próbáltad már?

a frissen mosott hajadat befonod (akár 3 copfba is) jó szorosan és reggelre hasonló lesz :D

vagy hajsütővassal?

nem az a tipikus módon hogy becsippented és felcsavarod, hanem csak a tincset köré tekered kicsit lazán (remélem valahogy érthető xd)

15L

2012. nov. 2. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:

hát a fonással az gondom, hogy hogy olyan lesz a hajam mint egy oroszlán sörénye :D

A hajvasalóval meg egyáltalán nem tudok göndöríteni ,hiába gyakorlóm ,volt olyan hogy 3-4 órán keresztül csináltam hajam aztán meg nem sikerült és inkább ráhagytam... de azért köszi :)

Írhattok még ötleteket ...

2012. nov. 2. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Amit képet először belinkeltem olyan hajat szeretnék (direkt úgy is lett levágva) csak hát...
2012. nov. 2. 15:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyébként ilyen hajt lehet kreppellővel is csinálni , mert az egyszerűbbnek tűnik?!

[link]

2012. nov. 2. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

hát akkor a fonás kilőve xdd

de am próbáltad már vagy csak gondolod h úgy néznél ki?

éééés én nem hajvasalóval gondoltam a hajgöndörítést hanem hajsütővassal

http://www.youtube.com/watch?v=BO7c6XgwT0U&feature=plcp

valahogy így szerintem hasonló lesz az eredmény neked is :)

2012. nov. 2. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen olyan a hajam ,mert fodrász megcsinálta már egyszer! :)

Igen tudom mire gondoltál csak hajsütővasam nincs ! Ezért gondoltam arra , hogy most van egy kis félretett pénzem és vagy hajsütővasat ,vagy kreppelőt veszek.

Köszönöm a válaszod :)

2012. nov. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!