Mit csinálok rosszul? (lent)
Figyelt kérdés
Vettem X-epil gyantát, és a lábamon volt már akkora a szőr, hogy le szedje. felmelegítettem a kezem között, ráraktam, és lehúztam, de az eredmény nem olyan lett mint vártam. alig jött ki pár szőrszál.. utána megcsináltam ugyanezt a hónaljamon, ott már jobban leszedte, de csak úgy, hogy 3x ismételtem meg, és a bőröm nagyon kipirosodott, plusz még úgy is maradt rajta szőr. először csináltam. szerintetek én csináltam rosszul? vagy a gyanta nem jó?2012. jún. 28. 14:58
1/1 anonim válasza:
Érdemes meleg gyantát használni a kézben felmelegített nem olyan erős.Többször sem érdemes átmenni rajta,mert utánna a bőrt szeded le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!