Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinálok rosszul az...

Mit csinálok rosszul az epilálással?

Figyelt kérdés
Amiket rendesen kitép szőrszálakat, azokkal nincs gond, ritkulni tényleg ritkulnak, és lassabban is nőnek. Viszont epilálás után is 'recés' marad a bőröm, nem olyan durván, mint mikor borotválás után elkezd növekedni, de azért épp eléggé zavaró:s Az epilátorral nem lehet gond, nem egy gagyi verziót vettem... [link]
2012. jan. 7. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem a bőröd száraz?Ezért érezheted kicsit durvábbnak.
2012. jan. 7. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

vannak olyan szálak amik még elég picik ahhoz, hogy le tudd epilálni, viszont a kezeddel érzed

én még sosem gyantáztam, de lehet hatásosabb

2012. jan. 7. 16:58
 3/3 mééééz válasza:
szerintem is az lehet,hogy vannak olyan pici szálak,amiket nem tud még kitépni. én is szoktam epilálni,de inkább gyantázom,azzal sokkal simább lesz, próbáld meg,hogy először legyantázod,és a kimaradt szálakat epilálod le,úgy biztosan sima lesz:)
2012. jan. 7. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!