Mit csinálok rosszul az epilálással?
Figyelt kérdés
Amiket rendesen kitép szőrszálakat, azokkal nincs gond, ritkulni tényleg ritkulnak, és lassabban is nőnek. Viszont epilálás után is 'recés' marad a bőröm, nem olyan durván, mint mikor borotválás után elkezd növekedni, de azért épp eléggé zavaró:s Az epilátorral nem lehet gond, nem egy gagyi verziót vettem... [link] 2012. jan. 7. 13:16
1/3 anonim válasza:
Nem a bőröd száraz?Ezért érezheted kicsit durvábbnak.
2/3 anonim válasza:
vannak olyan szálak amik még elég picik ahhoz, hogy le tudd epilálni, viszont a kezeddel érzed
én még sosem gyantáztam, de lehet hatásosabb
3/3 mééééz válasza:
szerintem is az lehet,hogy vannak olyan pici szálak,amiket nem tud még kitépni. én is szoktam epilálni,de inkább gyantázom,azzal sokkal simább lesz, próbáld meg,hogy először legyantázod,és a kimaradt szálakat epilálod le,úgy biztosan sima lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!