Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátort használok és ahelyet...

Epilátort használok és ahelyett hogy teljesen kitépné inkább csak elszakítja a szőrszálakat. Ez normális vagy valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például arra, hogy lehet hogy már nagyon elvékonyodtak a szőrszálaim (habár még csak pár hónapja használom, addig évekig borotválkoztam)
2011. dec. 15. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ne használj epilátort, nekem tönkre tette a bőröm! Bőrgyógyászhoz is mentem vele - sajnos már későn. Ő is mondta nekem, h az epilátor rángatja a szőrszálakat, és ahelyett h teljesen kiszedné, be fog gyulladni a szőrtüsző, és még évekkel később is (mint most nekem), hatalmas hegek maradnak a gyulladások helyén. Ha gondolod, küldök képet a lábszáramról, h elijesszelek... és ez tényleg a nyavalyás BRAUN epilátortól van (tehát még azt se lehet mondani h nem márkás...)
2011. dec. 15. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Osztom az előzőt! Teljesen szétcseszi a lábad, és iszonyat ronda lesz utána:ha leszedted és beletépte azért, ha kitépte azért, ha kezd visszanőni és a fele alánő, a másik fele begyullad, akkor azért. Inkább gyantáztasd,és néhány alkalom után vegyél gyantagépet otthonra, és magadnak is el tudod intézni!:)
2011. dec. 15. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudjátok, hogy a gyanta és az epilátor ugyanazt csinálja....?

Kérdező: rossz minőségű a gép. nekem van egy régebbi, roszabb is és egy új, jobb, na az utóbbi az rendesen kitépi, nem csak el.

2011. dec. 15. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha a Braun rossz minőség, akkor csak próbáld ki kedves kérdező, nyugodtan! Én már megtanultam - de nem kockáztatnék a helyedben!
2011. dec. 15. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát nem a legjobb, az biztos!
2011. dec. 15. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
az összes szőrtelenítő veszélyes vmilyen szinten. Most vágtam el borotvával a lábam ígyis tele van hegekkel:S úgy ömlött belőle a vér.. az epilátortól bepirosodik a lábam a gyantától úgszint..
2011. dec. 15. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
megvágod magad, begyógyul! de ezek a hegek 2 éve itt vannak a lábamon... minek is győzködlek Titeket? én csak jót akarok, saját bőrömön tapasztaltam az epilátor negatív hatásait. Gyantáról nem tudok nyilatkozni, nekem borotva meg krém...
2011. dec. 16. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
És az még nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki jár így? Röpke 8 éve használok epilátort, és a maximum "heg" ami van a lábamon, az 2-3 piros pötty, amit épp kivakarok unalmamban...
2011. dec. 16. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is közel 8 éve epilálok, de az egyetlen heg a lábamon pont nem az epilátortól hanem borotvától származik. A braun tényleg nem a legjobb, lehet hogy azért szakítja bele, vagy lehet hogy túl gyorsan csinálod. Nekem panasonic van, amit kádban is lehet használni és gyönyörűen kiszedi a szőrszálakat. A benövés ellen pedig rendszeresen bőrradírt kell használni.
2011. dec. 16. 01:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként philips a jobb fajta és tényleg nagyon jó- szerintem:)
2011. dec. 16. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!