Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1 hete gyantáztattam a lábamat...

1 hete gyantáztattam a lábamat és már szúr. Ez normális, vagy keressek másik kozmetikust?

Figyelt kérdés
Eddig etilátorral bénáztam itthon, de feladtam.

2011. dec. 2. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Mivel a szőr nem áll meg a növésben ezért teljesen normális.

Egyébként minek a kozmetikus? otthon olcsóbb ha veszel gyantát. Eredmény meg ugyanaz.

2011. dec. 2. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1 hét azért kevés a gyantánál.Szerintem a pihéket is ott hagyta.Keress másikat a gyantánál 3-4 hét azért.
2011. dec. 2. 06:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont egy hete gyantáztattam a karomat, és már kedden lehetett látni, hogy nő vissza. Azt mondta a kozmetikusom, hogy attól függ, milyen növekedési stádiumban van a szőr. Hát az enyém most ultragyorsban. 3-4 hét? Jó is lenne. 4 biztos nem, de még 3 sem igazán, inkább 2-2.5 hét szerintem.
2011. dec. 2. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hetente kell epilálnom,sőt van hogy 5 naponta bizonyos helyeken.Pedig már évek óta epilálok.A combomat szoktam gyantázni és nagy ritkán ha nem epilálok 1,5-2hétig már akkora a szőr,hogy simán tudom gyantázni.Eredmény a gyantával is ugyanaz az 1-1,5hét maximum.De 2 max 3 nap múlva már borostás a hatása....Pedig már nagyon megritkult a szőröm..
2011. dec. 2. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy kicsit utánaolvasnátok, tudnátok, hogy a szőr (és a haj) folyamatosan újul meg, és nem egyszerre nő ki az összes. ezért nem kopaszodunk meg attól, hogy naponta kb 100 hajszálunk kihullik normál esetben. A gyanta csak azokat a szőrszálakat szedte ki, amik már áttörték a bőr felszínét, de egy hét alatt már azok is kinőttek, amik akkor még a bőr alatt voltak.

Nem kell kozmetikust váltani, csak utána kellene nézni a biológiának.

2011. dec. 2. 16:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Kb. 2 éve voltam legutóbb gyantáztatni egy másik helyen, és akkor majdnem egy hónapig sima volt mindenem. Az érdekel, hogy másnak milyen a bőre gyantázás után, nem az, hogy ki mit tanult biológiából. Köszönöm!
2011. dec. 2. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondtam a váltást,mert épp azt mondom én is,hogy folyamatos,de a kozmetikustól akkor is tükörsima bőrrel kell kijönni.Ami ott marad gyanta után azt csipesszel szedjük ki,de 1 nap alatt nem szúr megint.
2011. dec. 3. 06:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt teljesen sima, ilyen apró pihéket rajtam hagyott. Meg elég felületesnek éreztem, amit csinál, a hónaljamban nem csak pihék maradtak... Azokat én bénáztam ki csipesszel itthon... Persze nem olyan gáz, mint borotva után két nappal, de én jobbra számítottam, főleg ennyi pénzért. Azt hiszem, nem megyek többet hozzá.
2011. dec. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!