Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit NEM kennél a hajadra,...

Mit NEM kennél a hajadra, hajnövesztés szempontjából?

Figyelt kérdés
Annyi hajnövesztéses topic, fórum, blog, kérdés stb van és rengeteg praktikáról számolnak be. Most a ricinusolaj az, amiről talán a legtöbbet hallani. De olvastam egy olyan pakolást is, amibe tojás, ecet, szalalkáli és őrölt kávé van. Hát nem tudom... ilyesmit nem biztos, hogy a hajamra kennék. Ti miket hallottatok még, ami már egy kicsit extrémebb és biztos nem próbálnátok ki, akkor sem, ha esküsznek rá?
2012. nov. 8. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen spermát...olyat is hallottam már.
2012. nov. 8. 14:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Ja és még valami...tablettákat se szednék...mivel a hajon kivül a szempillákat is növeszti erősiti,akkor a nem kivánt szőrszálakat is...
2012. nov. 8. 14:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Igazából én semmit nem kennék a hajamra hajnövesztés céljából. A fejbőr masszírozásával sokkal többet érsz el, tapasztalatból tudom.
2012. nov. 8. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
bikaspermát :D:D
2012. nov. 8. 14:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Semmit, mert teljesen felesleges az összes, a haj nő magától is. Vitaminok, egy jó sampon, és levágatni a töredezett végeket néha.
2012. nov. 8. 14:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Már akinek nem áll meg a növésben a haja...nekem kb. semmit nem nőtt fél évig
2012. nov. 8. 14:25
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha semmit nem nő a hajad akkor ott belső gond van, hiába kenegeted a hajad attól nem lesz jobb... orvoshoz kell menni vele és kivizsgáltatni.

Mellesleg ricinusolajat még egyetlen orvos vagy mesterfodrász sem ajánlott még hajnövesztésre. Mivel azt mondják, ettől nem jut levegőhöz a fejbőr, ezért inkább árt mint használ neki. Az igaz hogy hajra lehet kenni, az jó lehet töredezésre... de fejbőrre semmiképp nem jó semmiféle olaj.

2012. nov. 8. 15:34
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Képzeld el a ricinusolajtól rengeteget nőtt a hajam, és dús lett tőle ;) De te biztosan jobban tudod :D:D háhá
2012. nov. 8. 15:35
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Tudod miért nem ajánlják mesterfodrászok ricinusolajt? Mert akkor nem veszed meg a méregdrága csodaszereit...
2012. nov. 8. 15:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Én speciel 5 éve használom már a ricinusolajat és maximálisan elégedett vagyok vele. Messze elégedettebb, mint ezekkel a drága kencékkel. Használtam pl Revalidos hajkrémet, 2300 forintért vettem és semmire nem volt jó konkrétan. Egy akármilyen 600 ft-os balzsammal is ugyanannyit értem volna el. Tehát erről ennyit. Nekem bevált a ricinus és bárki bármit mond én hiszek benne. Elhiszem, hogy nem mindenkinek hatásos, de pl ilyen Bánfi hajszesz is, mert az viszont az én hajam tette tönkre, más meg ódákat zeng róla.
2012. nov. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!