Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés, hajápolásra más...

Hajnövesztés, hajápolásra más módszerek?

Figyelt kérdés

Szalagavatómra szeretném ha kicsit nőne a hajam még.

Október eleje óta használok ricinusolajat, heti kétszer átlagosan. Elkezdtem szedni élesztőtablettát és Biovanne-t. Két napja pedig melegollóval lett vágva belőle. Nem vasalom direkt a hajam és összefonva hordom (azt tanácsolta egy fodrász, hogy a fonás jót tesz a hajnak, hordjam úgy).

Esetleg tehetek még az ügy érdekében valamit? Az elsődleges célom, hogy szép ápolt legyen a hajam, de szeretném ha nőne is azért. (:

Szerintetek mennyit nőhet a haj egy hónap alatt?

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. okt. 27. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt max 2,5 cm-t. Hajnövesztésre nincs csodaszer.
2012. okt. 28. 00:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Hoxán nagyon sok napló van fenn, ahol a ricinustól látványosan nőtt a hajuk a lányoknak. 3-4 centiket is akár (megjegyzem, én is nekiálltam és nekem is nagyon beindult a növekedés, bár én 5 éve használom már kúraszerűen). Én amit még ajánlok az a fejbőrmasszázs, illetőleg a samponod is lehetne mondjuk koffeines. Mondjuk ez: [link]

Ezzel mosod és pár percig masszírozod a fejed, az tuti hatás :) viszont felesleges egyszerre szedni élesztőtabit meg Biovannet, ugyanazok a vitaminok vannak benne (B-vitamin komplex), ami vízben oldódik és nem tárolja a felesleget a szervezet. A Biovanneban bőven megvan minden, ami kell egy napra, a többi csak felesleg. Ellenben pl táplálkozásban is odafigyelhetnél, hogy 1. mindennap eszel fehérjét, pl iszol egy pohár tejet, eszel egy joghurtot vagy tojást 2. heti 2-3 alkalommal egyél meg egy-egy répát. Ebben A-vitamin van, amit viszont tárol a szervezet :)

2012. okt. 28. 06:51
 3/5 anonim ***** válasza:

A fejbőrmasszázst én is ajánlom, kellemes érzés és serkenti a fejbőr vérellátását. Viszont hosszútávon érdemes beszerezni egy fejbőrmasszírozót (pár száz forintért már lehet venni eurós boltokban), mert ha a kezünkkel masszírozzuk a fejbőrünket, gyorsabban zsírosodhat a haj.

A biovanne és a életsztőtabi egyszerre tényleg fölösleges, a biovanne-ban meg van minden, ami kell, bőven elég, ha csak azt szeded.

Ezenkívül külsőleg is érdemes ápolni a hajat. Az egészséges életmód a titka a szép, egészséges hajnak. Tehát törekedj a változatos, egészséges étkezésre és rendszeres testmozgásra. Fogyassz minél több zöldséges, gyümölcsöt, fehérjét és napi 2-2,5 l vizet.

2012. okt. 28. 09:04
 4/5 anonim válasza:
a ricinus nagyon jó. Egyszer használtam viszont sokkal gyorsabban nőtt a hajam. Ha rendszeresen használod, mondjuk hetente egyszer akkor látványos eredményt érhetsz el. Patikában-gyógyszertárban 300-400 forint. De ha beírod google-ba hogy ricinus olaj, megtalálod hozzá az egyszerű receptet is, max olaj vagy egy tojás sárgája szükséges hozzá. És még azt is mondják hogy a hideg víz hajmosásál bejön mivel serkenti a vérkeringést és sokkolja a hagymákat.
2012. okt. 28. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem a ricinus olaj jó a hajra, kb 2 cm.t nő 1 hónap alatt.
2012. nov. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!