Alapjában száraz, és pattanásos bőre mit használjak?
Figyelt kérdés
Már nagyon sok mindent próbáltam ,de eddig mindegyik szárította és még el sem tüntette.2012. nov. 6. 18:30
1/3 anonim válasza:
én sima vízzel lemosom(de zuhanyrózsával,nem a kezemmel fröcskölve,mert úgy nem tisztít rendesen) aztán éjjelre használom a Zinerytet,amit a bőrgyógyászom írt fel.tökéletesen rendbe hozta a bőrömet,de ha nem vagy túl pattanásos,nem is kell receptre kérned,elég,ha a patikában kérsz vmit,mert szentem ott sokkal jobbakat adnak,mint a boltban. ja meg reggel vékony rétegben bekenem a zsírosabbik Nivea-val.
2/3 anonim válasza:
Ezt a bőrtípust kozmetikus tudja szakszerűen ápolni,tud adni termékeket is.
3/3 anonim válasza:
Ugyanez a problémám. Nálam az arctisztításnál volt a kulcs, mert tonikokat használtam, amiktől még érzékenyebb lett a bőröm és teljesen tönkretették sajnos... :/ Aztán arctisztító tejre váltottam, ami a faggyútermelést is beállította, szóval szerencsére már nem olyan száraz a bőröm és a pattanásokkal sincs annyi gond, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!