Valaki ajánlana valami jó krémet vagy valami házi praktikát pattanásos, de száraz bőrre?
A kozmetikust most nem engedhetem meg magamnak. Bőrgyógyásznál már voltam, de elküldött azzal, hogy örüljek, hogy nincs pikkelysömöröm vagy ekcémám.
A bőröm nagyon száraz, mégis tele vagyok pattanással.
Remélem saját tapasztalatok alapján tud valaki ajánlani nekem valami jó arctonikot vagy krémet, ami az ilyen bőrtípusra használ.
Majd elmúlik
tini tonik volt az én időmben
Kecsketejes citrom füves szappan. Nekem ez bevált. Csökkenti a gyulladást, valamint ápolja a bőrt. :) Ha szeretnéd tudok küldeni linket.
17/F
Nem írtad, hány éves vagy. Nemrég olvastam, hogy a pattanásos bőr tulajdonképpen érzékeny, ezért nem szabad túlzásba vinni a radírozást. Azóta hidratáló tonikot használok Helia D-set, estére meg körömvirágkrémet. Bőrradír heti egyszer: 1 ek olívaolaj, 1 ek méz, 2 ek kristálycukor.
A szárazságtól is lehet pattanásos, könnyebben bejutnak a kórokozók, ha száraz a bőr. Nappal alapozót használok, Astort, az alá nem kenek semmit, mert nem szárít.
#2es vagyok.
Az a gyógyszappan anyukámnak is bevált. :)
hát akkor minek kérded nyomd ki ha pattanásig feszült a hangulat az orcádon
ne egyél szotyit mogyorót diót mert azok serkentik is a patikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!