árt a hajamnak ha mindig másfajta samponnal mosom?
Figyelt kérdés
korpásodhat stb.. attól a hajam, hogy miután elhasználtam egy doboz sampont+balzsamot nem veszem újra azt a fajtát, hanem mindig valami mást próbálok ki?2012. nov. 3. 10:30
1/7 anonim válasza:
Nincs egy sem ami bevált? Miért váltogatod? Ha egyik jó miért nem maradsz annál? Amúgy szerintem nincs jelentősége csak nem értem miért cserélsz le valamit ami jól működik olyanra ami bizonytalan.
2/7 anonim válasza:
Sajna 22 éves létemre én sem találtam még meg a tökéletes sampont, szóval én is mindig mást veszek...
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem baj, sőt, lehet, hogy még jó is.
Pl.: van olyan ismerősöm, aki ha elfogy egy adag/doboz sampon, akkor más fajtát vesz, és ezeket váltogatja. Én se használok mindig ugyan olyat.
Szerintem nem árt, de attól is függ, hogy milyenekre cseréled (más márka, más hajtípusra való, más illat).
4/7 anonim válasza:
Én is mindig mást veszek. Először is számomra fontos, hogy minél többet kipróbáljak, másodszor pedig szeretem a változatosságot. Semmi baja sincs a hajamnak.
5/7 anonim válasza:
Én is gyakran váltogatom, bár egyszer a múltkor a tv-ben azt mondta, egy szakember, hogy egy másik sampon használata sokként éri a hajat.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Azért cserélgetem mert mindig van ami érdekel stb
2012. nov. 3. 22:29
7/7 anonim válasza:
Ha elfogy egy doboz, én is mindig másik márkát használok, viszont arra figyelek, hogy a hajamnak legmegfelelőbbet válasszam.
A hajam nagyon hosszú, semmi baja nincs :) Évek óta ezt csinálom, mert szeretem a változatosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!