Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik a daueroltatás veszélyei?

Mik a daueroltatás veszélyei?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Töredezett száraz lessz a hajad. Derékig érő volt az enyém amikor csináltattam és nem sokra rá már csak vállig ért mert folyton vágatnom kellet a töredezett részt. Attól is függ kinek milyen a haja gondolom én de az enyém nem bírta a gyűrődést.
2009. aug. 11. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Törik a hajad mint az állat. Fénytelen lesz. És ha dauerolás közben belefolyik a szemedbe akkor rohadtul csíp. Ja, és büdös is.
2009. aug. 11. 20:04
 3/5 anonim válasza:
1X csináltattam de a fodrász húzta az időt és elől "megégett" a hajam. Ez volt 6 éve, azóta azon a részen fél évente tincsek törnek le úgy, hogy észre sem veszem. Ez hülyén hangzik de egyik nap még hosszú elől a hajam, következő nap meg már fel kell csatolni.
2009. aug. 11. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

- tönkreteszi a hajadat

- minden nedvességtől (a ködtől is!) összeugrik, mint egy sisak

- ha mellette festetsz is, teljesen széttörik és elkezdhet hullani is

- nem tudsz vele frizurát váltani (pl. hullámost, simát, vagy amihez éppen kedved van)

- nem igazán divatos

2009. aug. 12. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
heh miket össze nem írtok, igen valóban törni fog, valóban száraz lesz, de nem annyira hogy belehaljon az ember, mikor dauerolják valóban büdös, de utána nem érezni a szagát, 2 napig nem szabad hogy víz érje a hajat a dauerolás után, és igenis divatos a göndör haj, mindig is az volt, sokkal szebb mint a vasalt haj, meg a töredezett részeket elég levágatni, havonta fél centit, és majd negyed évig gyönyörűen begöndörödik
2010. aug. 3. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!