Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyibe kerül egy daueroltatás?

Mennyibe kerül egy daueroltatás?

Figyelt kérdés

És kor függő?Úgy értem,hogy gyerekeknek és dauerolnak? Előre is köszönöm.

13L

2010. okt. 16. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Kb. mint egy festés. És sajnos gyereknek is megcsinálják :(
2010. okt. 16. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Pár ezertől tízezer feletti összegig, dauer típustól, alapanyagtól, hajhosszúságtól és fodrászattól függően. Ha te vagy a gyerek, 13 évesnek biztosan megcsinálják, bár lehet, hogy megkérdezik, hogy "anyukád megengedte-e". Én biztosan nem csinálnám meg, ha fodrász lennék.
2010. okt. 16. 20:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Koszorús lány leszek,ezért lesz a daueroltatás. Amúgy laza loknikat szeretnék,szerintem nincs benne semmi rossz.
2010. okt. 16. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy alkalomra kellene, és laza loknikat szeretnél, meg pláne felesleges a dauer. Simán meg lehet csinálni ilyenre hajsütővel, vagy hajcsavaróval.
2010. okt. 16. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Elvileg igen meglehetne ,csak sajnos annyira dús és erős a hajam,hogy nem fogja meg :(
2010. okt. 16. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt dauer benne, de az soha nem lesz loknis, egyszerüen nem ugy hullamosodik. Nalunk egy idöben nagy divat volt, sok csapattarsam is megcsinalta, nekem a legnagyobb csavaroval volt, mert nagyon hosszu a hajam is, meg en is ezt mondtam, hogy loknisat akarok, nem barikasat, de nem olyan szep kerek hullamok lettek. Amugy en nem bantam meg, nekem nagyon hamar, talan egy honap alatt "kirugta" a hajam, mert nekem is sok, meg vastagszalu, de altalaban olyan 3 honapig benne marad. De nagyon oda kell figyelni, mert nagyon szaritja a hajat, vegyel hajpakolast, balzsamot, mindent :)
2010. okt. 16. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jah, es nekem 10500 volt, de vagtak is belöle
2010. okt. 16. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi szépen!:]
2010. okt. 19. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!