Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajammal? 14/L

Mit tegyek a hajammal? 14/L

Figyelt kérdés
Olvastam az előzőleg kiírt kérdések válaszait, majdnem mindent ki is próbáltam, de ugyan olyan zsíros marad a hajam:S Vasárnap szoktam megmosni, és már szerdára látványosan zsíros. Citrommal is próbáltam, száraz samponnal is, úgy is hogy egy héten csak egyszer mostam(7 hétig csináltam) de ugyan zsíros maradt. Mit tegyek?

2012. nov. 2. 19:08
 1/5 anonim válasza:
Állítólag van valami por, amit boltban is lehet kapni. Rászórod a fejedre, rajta hagyod, és kifésülöd. Tapasztalatom nincs, mert nekem nem ilyen a hajam - a bnőmé.
2012. nov. 2. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
elvileg jó rá a babahintőpor is.
2012. nov. 2. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Vasárnap megmosod,szerdára zsíros,akkor mosd meg hetente kétszer,az szerintem bőven belefér.
2012. nov. 2. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És utolsó: ha vasárnap is meg szerdán is megmosom akkor nem lesz csak jobban zsíros?
2012. nov. 3. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem lett tőle zsírosabb,én beálltam erre,hogy hetente kétszer mosom.
2012. nov. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!