Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Drága, minőségi vagy olcsó...

Drága, minőségi vagy olcsó "noname" hajfesték?

Figyelt kérdés

kíváncsi vagyok, hogy mit tapasztaltok van-e különbség az olcsó névtelen, és a drága neves hajfestékek között.

milyeneket próbáltatok? (márka, színárnyalat stb.) és mennyit roncsolt a hajatokon?

2012. nov. 2. 16:55
 1/8 anonim válasza:
Mindenképp a márkásokat ajánlanám én személy szerint, mert az olcsóbb fajták nem annyira tartósak :) én a schwarzkopf-os termékeket ajánlanám..tartós, minőségi, de mégis elfogadható ára van és a festés után egyből nagyon puha lesz a hajad, nekem nem roncsolódott a hajam tőle. :)
2012. nov. 2. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Elöttem szólónak igaza van. Inkább fizetek többet, de akkor szép és tarts legyen az eredmény. :)
2012. nov. 2. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, én még nem festettem be a hajam semmivel, de ismerőseim mindig az olcsó festékeket használják, azt mondják, hogy semmi különbség köztük csak az áruk más.

Az eredmény is szép a hajukon, de én személy szerint inkább a drágábbat venném meg mert féltem a hajam (:

2012. nov. 2. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy más hajának jó a tiédnek még nem biztos... Inkább ne kockáztass, menj biztosra. :)
2012. nov. 2. 20:05
 5/8 A kérdező kommentje:

én is így gondolom :) csak ugye a drága hajfesték is elszúrhatja a hajat.

a 6-8 mosásos színezők azok kevésbé roncsol(hat)nak?

2012. nov. 2. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem..ugyan az szinte. Inkább vegyél tartósat, és ammónia menteset. :)
2012. nov. 3. 07:00
 7/8 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2012. nov. 3. 07:25
 8/8 A kérdező kommentje:

megnéztem az összetevőket drágáknak és olcsóknak, hát nem sok különbség van köztük (van olyan minőségi és névtelen ami között SEMMI!)

Akkor most hogy is van ez? :)

2012. nov. 22. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!