Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti ilyen téli hidegben Milyen...

Ti ilyen téli hidegben Milyen sürün tusoltok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 22:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
Tuti kamu a kérdés:D emlékszem tavaly is volt valaki, aki heteken át ilyen kérdésekkel idegelte a népet:D 3 hete nem fürödtél, na persze. Aki ilyen igénytelen, az nem ide írkál szerintem...
2012. nov. 1. 01:46
 22/29 anonim ***** válasza:
minden nap zuhanyzom
2012. nov. 1. 07:51
 23/29 anonim válasza:
100%

Szerintem ne fürödjünk egész télen , mert akkor túl hideg van.......nyáron meg azért ne mert túl meleg van..... XD

Bőven elég csak tavasszal meg őssszel talán akkor pont ideális a hőmérséklet.......

Ekkora gyökérséget , mert fázol 5 percig míg felöltözöl nem fürdesz ??!!!!!

Ám én mindig mindennap fürdök min 1 x biztos ..

2012. nov. 1. 10:10
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne, nem te vagy az, aki már több, mint 2 hónapja nem mosott hajat??? Basszus... a legutolsó ganajtúró bogár is igényesebb nálad. Én megfürdök mindennap, és nálunk nincs 0 fok a fürdőben. Nagyon fázós vagyok, nem tudnék úgy meglenni. Kellemes 20 fok van, de én is megcsinálom, amit egy korábbi válaszoló: beviszek egy hősugárzót. Persze gondolom az ilyen középkori gondolkodásmóddal, mint a tied, fogalmad sincs mi az a hősugárzó vagy egyáltalán mi az a fűtés :D
2012. nov. 1. 11:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Minden nap tusolok, évszaktól függetlenül. Van fűtés a fürdőnkben, de ha nem lenne, akkor is tisztálkodnék rendszeresen! 18/L
2012. nov. 1. 19:42
 26/29 anonim válasza:

A parod szegeny mar biztos h megszokta a szagod .... Vagy rossz a szaglasa ... : D

Minden normalis ember büdi legalabb egy kicsit 3 het utan!

Am no vs ferfi vagy ?!!??

2012. nov. 1. 19:56
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti kamu..:D

Gondoljatok már bele. Nincs fűtés a fürdőszobában, előfordul, nálunk sincs. Fűtés hiányában hideg van, ez is igaz. Viszont egy épeszű ember kevesebbet számítógépezne és venne egy elektromos fűtőtestet a fürdőszobába. De hogy továbbmenjek, egy vezető beosztásban lévő embernek még csak spórolgatni sem kellene rá hónapokig. Szóval ez tényleg csak alapvető higiéniás kérdés.

Én évszaktól függetlenül naponta legalább 1x zuhanyzok. Néhány éve nekünk sem volt semmilyen fűtés a fürdőszobában, akkor is zuhanyoztam minden nap és nem fáztam meg. Akinek erős az immunrendszere és egészségesen él, az ilyentől nem fázik meg.

Egyébként, inkább ne reklámozd, hogy 3 hete nem mosakodtál. Még ha csak 1-1x kimaradna, mert fáradt vagy vagy valami..de hogy 3 hétig hogy lehet tisztálkodás nélkül élni.

2012. nov. 1. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:
93%
Hú jó hogy mondod, megyek fürcsizni :))) majd gondolok rád a tisztaság oltárán, hogy valakinek nem adatik meg a fantasztikus érzés, mikor tényleg egy darab piszok nincs rajtad és jó az illatod. Plusz jobban is tudok este elaludni, a kellemes meleg fürdő megnyugtat :) elszomorít, hogy a 21. században vannak olyan emberek, akiknek az általános higiénia nem adatik meg :( és az még inkább felháborít, hogy az IQ szintje végett került ilyen helyzetbe...
2012. nov. 1. 20:08
 29/29 anonim ***** válasza:
93%

Vezető beosztásban dolgozol, de helyesen írni nem tudsz és még mocskosul igénytelen is vagy. :D

"Nem vagyok se büdös se turos hiába irtok ijet házaséletet élek rendszeresen a minden nap fürdő párommal és vezető beosztasban dolgozom elegánsan öltözkódöm"

Amúgy megsúgom nálunk se megy a fürdőszobában a fűtés, mert valamiért nem jó, de még is mindennap elmegyek és gyorsan lezuhanyzom.

2012. nov. 1. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!