Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti ilyen téli hidegben Milyen...

Ti ilyen téli hidegben Milyen sürün tusoltok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 22:11
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
94%
jajj nemár hogy ezt komolyan kérded... Minden nap kell tusolni higiénia szempontjából.. Tudod mennyi betegséget összeszedsz ha nem mosakszol?? Főleg hogy már 3 hete.. Nem az a baj,hogy büd˜ös leszel..Saját érdekedben,könyörgöm fürödj meg :DD
2012. okt. 31. 23:05
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

ezt hallgasd:nálunk a fürdőben nincs kiépítve a fűtés!!!

fogom a hősugárzót,beviszem,és addig megy amíg nem végzem.

nahát...

fázom,de legalább annál gyorsabban megtörülközöm.

még valami,azt te csak hiszed hogy nem vagy büdös :D

ne kamuzz,túrós vagy te már mindenhol :D

2012. okt. 31. 23:06
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

Azért az tényleg vicces, ahogy nekiállsz másoknak, hogy "hiszi a piszi, hogy minden nap fürdesz"... Mintha azt mondanánk, hogy a Holdon jártunk. A napi fürdés azért nem ennyire hihetetlen és különleges dolog. Még télen sem.

A tisztálkodás nem évszakfüggő. Ahogy mindenki más is írta. Még akkor sem függ az évszaktól, ha kint 0 fok van. Természetes, hogy sehol nincs 30 fok a fürdőszobában, de a napi ide-oda rohangálás után sokan úgy érzik jól magukat, ha lezuhanyoznak, lefürödnek. Még ha Te nem is...

Rendben van, hogy fázol, de azért 3 hete nem tusolni...

Szóval a válasz a kérdésedre: minden nap.

2012. okt. 31. 23:31
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

23.31 vagyok.

Azért azt még hozzátenném, hogy 3 hete még ugyancsak jó idő volt...Alig 1 hete lett hűvösebb, tehát furcsa, hogy Te már közel 1 hónapja nem fürödtél.:)

Persze ha nem Magyarországon laksz, hanem az Északi sarkon, akkor az más.

2012. okt. 31. 23:34
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Panelban lakom, mindenhol van fűtés, de ha nem lenne, akkor is zuhanyoznék.

Amikor elzárják néha a meleg vizet karbantartás miatt, akkor is lezuhanyzok jéghideg vízben.

2012. okt. 31. 23:36
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se büdös se turos hiába irtok ijet házaséletet élek rendszeresen a minden nap fürdő párommal és vezető beosztasban dolgozom elegánsan öltözkódöm
2012. okt. 31. 23:50
 17/29 anonim ***** válasza:
43%
3 hete? uuristen. minden nap lezuhanyzom, nyáron van hogy egy nap 4x. most mindenhol van fűtésünk, sehol nincs 25fok alatt a hőmérséklet, így örülhetek. tavaly télen nem voltunk ilyen jó helyzetben, akkor csak a szobák voltak fűtve, így volt, hogy csak minden másnap fürödtem le.
2012. okt. 31. 23:59
 18/29 anonim ***** válasza:
97%
Látjátok, a beosztás nem függ az intelligenciától:)
2012. nov. 1. 00:10
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Ezt inkább ne reklámozd..
2012. nov. 1. 00:28
 20/29 mmano88 ***** válasza:
96%

Szerintem kamu kérdés. :D

Komolyan, a legtrógerebb ember is gyakrabban fürdik. Nem vagy büdös?! Az ember a saját szagát nem érzi elvileg. Az meg hogy a párod ígyis képes megd*gni, az már ízlés kérdése. Igénytelen vagy...és azzal magyarázod, hogy mert fázol? Én is fázok, mégis zuhanyzok minden nap. Elárulom, ilyenkor hidegben be szoktam fűteni a fürdőben egy külön kis áramos fűtőtesttel. Vezető beosztás mellett megengedheted magadnak, hogy vegyél egy ilyet szerintem. ;)

2012. nov. 1. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!