Ti ilyen téli hidegben Milyen sürün tusoltok?
ezt hallgasd:nálunk a fürdőben nincs kiépítve a fűtés!!!
fogom a hősugárzót,beviszem,és addig megy amíg nem végzem.
nahát...
fázom,de legalább annál gyorsabban megtörülközöm.
még valami,azt te csak hiszed hogy nem vagy büdös :D
ne kamuzz,túrós vagy te már mindenhol :D
Azért az tényleg vicces, ahogy nekiállsz másoknak, hogy "hiszi a piszi, hogy minden nap fürdesz"... Mintha azt mondanánk, hogy a Holdon jártunk. A napi fürdés azért nem ennyire hihetetlen és különleges dolog. Még télen sem.
A tisztálkodás nem évszakfüggő. Ahogy mindenki más is írta. Még akkor sem függ az évszaktól, ha kint 0 fok van. Természetes, hogy sehol nincs 30 fok a fürdőszobában, de a napi ide-oda rohangálás után sokan úgy érzik jól magukat, ha lezuhanyoznak, lefürödnek. Még ha Te nem is...
Rendben van, hogy fázol, de azért 3 hete nem tusolni...
Szóval a válasz a kérdésedre: minden nap.
23.31 vagyok.
Azért azt még hozzátenném, hogy 3 hete még ugyancsak jó idő volt...Alig 1 hete lett hűvösebb, tehát furcsa, hogy Te már közel 1 hónapja nem fürödtél.:)
Persze ha nem Magyarországon laksz, hanem az Északi sarkon, akkor az más.
Panelban lakom, mindenhol van fűtés, de ha nem lenne, akkor is zuhanyoznék.
Amikor elzárják néha a meleg vizet karbantartás miatt, akkor is lezuhanyzok jéghideg vízben.
Szerintem kamu kérdés. :D
Komolyan, a legtrógerebb ember is gyakrabban fürdik. Nem vagy büdös?! Az ember a saját szagát nem érzi elvileg. Az meg hogy a párod ígyis képes megd*gni, az már ízlés kérdése. Igénytelen vagy...és azzal magyarázod, hogy mert fázol? Én is fázok, mégis zuhanyzok minden nap. Elárulom, ilyenkor hidegben be szoktam fűteni a fürdőben egy külön kis áramos fűtőtesttel. Vezető beosztás mellett megengedheted magadnak, hogy vegyél egy ilyet szerintem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!