Hallottal olyan kutyarol, aki megfagyott a teli hidegben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 19:14
2/8 anonim válasza:
Igen. Mint az ember, a kutya is kitudd hűlni, főleg alvás közben mikor nincs mozgásban, és a szervei felmondják a szolgálatot. Ezért hangsúlyozzák hogy ilyen hidegben ha lehet akkor a kinti kutyákat is legalább éjszaka engedjék be valami zárt száraz meleg helyre.
4/8 Mailerdeamon válasza:
Hozzátenném, hogy egy kutya a legnagyobb eséllyel saját gazdája kertjében, kikötve fagy meg. Mi a napokban hoztunk el egy hordós kutyát, fél méteres láncról. A vashordóját egyrészt nem érte el, másrészt végül azt is elvették tőle, mert hallották, hogy "hordóban nem lehet kutyát tartani". Olyan állapotban volt, hogy ha akkor ott marad, egészen biztosan megfagy.
5/8 anonim válasza:
Nemrég egy szerencsétlen elcsavargott, napok múlva ment haza, sajnos már csak meghalni, mert otthon lefeküdt, elaludt és fel sem ébredt többé... állatorvosi diagnózis: kihűlt...
Tehát igen, sajnos van ilyen, ezért kell nagyon vigyázni rájuk!
6/8 anonim válasza:
Én még nem, de nem bízom a véletlen az 5 kutyám bent fekszik a kanapékon...
7/8 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen. A felelőtlen kutyatartók kikötik a jószágot valami olyan helyre, ahol éri az időjárás nem tud behúzódni sehova. Vigyázz az állatodra. Amugy nem baj ha kintvan, csak tudjon egy szélvédett ólba befeküdni.
8/8 anonim válasza:
Én sem bízom a véletlenre. Kinti kutyákon a 9 éves hugom meleg kötött pulcsijai vannak:D Kicsit átszabtam nekik. Helyük kibélelve pokrócokkal.Ezek voltak a házőrzők. Az elletőbe pedig folyamatosan megy a kiskutyáknál az infralámpa és óránként kelek rakni a tűzre.. Remélem nem is lesz semmi bajuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!