Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Hány évesen festettéte...

Lányok! Hány évesen festettétek be előszőr a hajatokat? És milyen színűre?

Figyelt kérdés
milyen színű volt eredetileg?

2012. okt. 31. 11:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy a pofon nem old meg semmit, csak egy rossz kapcsolatot alakít ki a gyerekkel. Szerintem mindent meg lehet beszélni.Főleg pont egy érzékeny korosztályról beszélünk (11-14), se nem felnőtt de már gyerek sem.Ha be akarja festeni a haját úgy is befogja,ha tiltom, akkor dacból fogja és ki tudja milyen drasztikus szerrel.Egy normális szülői beszélgetés többet ér, hogy lássa miért nem túl jó festeni rendes festékkel. Na most a nevelő részt hátrahagyva én 18 évesen festettem be először a hajam csokoládé barnára, majd a barna árnyalataival. Ez eltartott 23 éves koromig.Ma már egyáltalán nem festem, mert nagyon szálkásította a hajam, elég sok balzsamot kellett rátennem.Meg felnőtt fejjel rájöttem, hogy az eredeti hajszínem is szép, kár tönkre tenni.Úgyhogy aki nagyon nem bír magával és mindenáron változtatni akar hajszínén az valami bió hajszínezővel próbálkozzon, mert én saját magamon tapasztaltam meg a hajfestékek negatív hatását!És az baj még a hajfestékeknél, hogy ha egyszer elkezded akkor nehéz abbahagyni, mert nekem ahogy eresztette a színét, annyira durva és sprőd lett, hogy csak egy újbóli festéssel lehetett kiküszöbölni ezt,és amikor kezdett kopni akkor még rosszabb lett, szóval ez egy rossz körforgás.Gondoljátok végig!
2012. nov. 1. 10:01
 22/26 anonim ***** válasza:

barna az eredeti hajam, 14 évesen melírozva volt pirossal :D aztán befestettem barnára, mert meguntam, meg már nem is volt olyan 'szép'; azt hiszem karamellbarna árnyalattal. Később jessica alba - féle barnás-szőkés lettem, most sötétbarna vagyok.

Kedves # 17/21 tegnap 15:18! Elég érdekes gondolkodásod van... A kommentedre szó szerint ugyanazt tudom válaszolni, amit az utánad válaszoló :)

21/L

2012. nov. 1. 10:55
 23/26 anonim válasza:
En 14 vagyok. Nagyon szeretnem, de nem engedik :c
2012. nov. 3. 08:49
 24/26 anonim ***** válasza:
én kb. 8éves voltam amikor lett bele szőke melír ..először csak pár csík után egy re több aztán végül teljesen szőke lettem ..aztán mostmár szőkésbarna vagyok ( eredeti) és most így 12 évesen egy vastagabb csík szőkével oldalt frufru résznél meg egy nagyon vékony ..
2012. nov. 3. 10:44
 25/26 anonim válasza:
15 évesen állati vörösre.... eredetileg szőkésbarna
2012. nov. 3. 15:53
 26/26 anonim válasza:
én most vagyok 13 és 1 éve festettem be 1csíkot vörösre a szőkésbarna hajamból szerencsére csak az ajába mert amint anyujék meglátták ki lett a tincs vágva ... szerencsére egyátalán nem látszott a kopasz volt és már teljesen hozzá nőtt a hajamhoz
2012. dec. 1. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!