El fog tűnni a narancsbőröm?
Figyelt kérdés
Étrend:
Reggeli:- 1 tál cornflakes szója vagy sovány tejjel VAGY
- barna kenyérből pirítós+1 alma
- 2 pohár víz
Ebéd: -Saláták általában néha soványhúsok
- minimum 2 pohár víz
Vacsora: - sokszor semmi, de ha mégis fehérje:-főttojás
- 1 p. tej
- Turmix
- minimum 2 pohár víz.
Mellette úszok naponta legalább 1 órát, gyakran többet.
Csütörtökönként nem úszok, meg vasárnaponként se.
Vasárnaponként néha futok 1 órát.
Mennyi idő alatt fog eltűnni a narancsbőröm???? El fog így tűnni??? Jajj és még annyi, hogy szombat esténként hideg-meleg zuhannyal zuhanyozok. Bocsi hogy hosszú voltam. 16/L
2012. okt. 28. 21:06
11/17 anonim válasza:
Persze az eredeti ára ennek is 10ezer körüli, de legalább doboz nélkül is meg lehet kapni...:)
12/17 alma_reed válasza:
Tudtam hogy ezt fogod irni/linkelni. Ugy látszik neked ez nagyon bevált. Esetleg tudnál kedvezményt szerezni?
13/17 anonim válasza:
Nyilván bevált különben nem írnám. Kedvezményt? Mi vagyok én piacos :) van a webshop-ban több elérhetőség is próbálkozz náluk...
14/17 alma_reed válasza:
Köszönöm de maradok annál a terméknél ami már bevált.
15/17 anonim válasza:
Frezyderm tripleffect-et NEHOGY vegyél!!!!! Csak jó tanácsként mondom, mert nekem is ezt ajálgatták itt a fórumon és sajna vettem akciósan belőle, DE SEMMIT, DE SEMMIT NEM ÉR!!!!Itt a fórumon próbálnak ügyfeleket találni!!!!Talán még egy sima hidratálónak is nagyobb értelme van!Ja és egy flakon 3 hónapot bizti nem bír ki, de még 1-et is csak nagyon spórolósan, és hát 2x kell kenni!Inkább sportolj,egyél sok zöldséget, gyümölcsöt,igyál sok folyadékot (2,5 l) és talán egy masszőrt keress fel, aki kellő erővel felpezsdíti a nyirokkeringésedet! Remélem segítettem, annyival talán biztosan, hogy nem dőlsz be nekik, mint annak idején én!
16/17 anonim válasza:
Érdekes dolog ez a fórum kérdés. Több ember több vélemény. Nálam bevált a trippleffect de mondjuk barátnőmnél, aki negyven felé közeledik nála nem. Biztos ez is ember függő. De most azért mert valaki ajánl valamit, nem feltétlenül kell azt gondolni róla, hogy csak le akarja húzni a többi embert. Nálam bevált és én ajánlani tudom.
17/17 anonim válasza:
Én sok helyen olvastam erről a Giselle et vous-ról vagyis ajánlják. Hol lehet őket megtalálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!