Megégettem magam! Elfog tünni?
Eddig még sosem égetted meg magad?Mert szerintem nagyon bőrtípus függő.Nekem egy egyszerű 4 mm-es cigiégés sem múlik el.Több éves(5) égési sebeim vannak,nem múltak el.Ezt csak azért mondom,mert valószínű ahogy te megégetted magad,az nekem nem múlna el.
De szerintem van rá esély hogy nyomtalanul eltűnjön,de mindenképpen hosszú folyamat.
Köszi a választ!
Igazából fogalmam sincs hogy milyen tipusú a bőröm. Nővérem egyszer ugyan így járt, (hajvasaló+kézégetés ráadásul ugyan ilyen seb), ugyan ezek voltak neki is a tünetei. Volt már fél éve, és neki elkezdett halványodni, hőre pirosodott csak ki a sebe. Viszont még látszik a helye, ha jobban megnézed, de már nem annyira mint az elején.
Rengeteg égési sebem van, nagy gyakorlatom van a szerzésükben... :)
Nekem egyik sem tűnt el teljesen, van köztük hajvasaló, vasaló,forró lábas, radiátor(...).
Tegnap előtt megégettem magam hajvasalóval az ujjamon. Éppen csak egy kicsit, úgyhogy az szerintem elmúlik, kicsit piros még, de nem fáj,vizes borogatást tettem rá, utána nem fájt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!