Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El fog tűnni a narancsbőröm?

El fog tűnni a narancsbőröm?

Figyelt kérdés

Étrend:

Reggeli:- 1 tál cornflakes szója vagy sovány tejjel VAGY

- barna kenyérből pirítós+1 alma

- 2 pohár víz

Ebéd: -Saláták általában néha soványhúsok

- minimum 2 pohár víz

Vacsora: - sokszor semmi, de ha mégis fehérje:-főttojás

- 1 p. tej

- Turmix

- minimum 2 pohár víz.

Mellette úszok naponta legalább 1 órát, gyakran többet.

Csütörtökönként nem úszok, meg vasárnaponként se.

Vasárnaponként néha futok 1 órát.

Mennyi idő alatt fog eltűnni a narancsbőröm???? El fog így tűnni??? Jajj és még annyi, hogy szombat esténként hideg-meleg zuhannyal zuhanyozok. Bocsi hogy hosszú voltam. 16/L

2012. okt. 28. 21:06
1 2
 1/17 MaBu válasza:

először is a keveset sokszor elv hasznosabb szerintem -> napi 5 étkezés

az, hogy kihagyod a zsíros, fűszeres ételeket jó, de vigyázz, hogy alapvető tápanyagokból vigyél be eleget (pl. a húst ne száműzd stb.)

a narancsbőrrel csodákat tud tenni a torna, amelyek fenék- és combfeszesítésre irányulnak :DDD

2012. okt. 28. 21:12
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem,ha már megvannak nem tűnnek el.De sokat lehet javítani az állapotán az alábbi leírtakkal.
2012. okt. 29. 06:45
 3/17 anonim ***** válasza:

A "kornfélkszet" és a tejet felejtsd el, egyél több gyümölcsöt és húst minden nap egyél, reggelire is. Az nem megoldás, hogy nem vacsorázol, mert ez hosszútávon nem tartható.

Nyugodtan egyél zsírosabb dolgokat is, mint a saláta... a narancsbőr és az elhízás nem a zsírtól van, hanem a cukros dolgoktól és a túlzott szénhidrát-fogyasztástól... vagyis ha holnap meg szeretnél enni 2 nagy tányér pörköltet, akkor nyugodtan edd meg, mert attól egy dekát nem fogsz hízni és a narancsbőröd sem lesz tőle makacsabb, csak ne egyél hozzá nokedlit.

A narancsbőrös területet amúgy masszírozd minden nap bőrápoló olajjal legalább, de ha többet is tudsz rá szánni, akkor ajánlom a tripleffect narancsbőr elleni krémzselét.

Amiket leírtam, nem hasamra ütve találtam ki, hanem nekem mind bevált. 12 kg-t fogytam 5 hónap alatt és nem mellékesen eltűnt minden narancsbőröm, anélkül hogy sanyargattam volna magam. A kilóim pedig nem jöttek vissza és szerintem nem is fognak.

Sok szerencsét neked!

2012. okt. 29. 10:10
 4/17 anonim válasza:
sport sport sport
2012. okt. 29. 21:30
 5/17 anonim válasza:

Igyál sok-sok folyadékot (víz)!

Én azt olvastam, hogy a narancsbőrt nem tudod végleg eltűntetni, csak a tüneteket enyhíteni, kezelni, de bármikor előjöhet megint. Ld. ezt: [link]

E szerint a megelőzés az nagyon fontos! A sportolás sokat segít szerintem, azt ne hagyd abba! Nekem a rendszeres mozgás bevált, plussz mellé még kenegetni szoktam magam, így nem látszik annyira.

2012. okt. 31. 11:01
 6/17 alma_reed válasza:
Nem azon múlik hogy mit eszel(vagyis nyilván azon is). A narancsbőr nem más mint méreganyag a testben. :) Én például a Giselle et vous-tól a diós testradírt használom, és nagyon megvagyok elégedve a hatással. Ugyanis ez a testradír az összetétele miatt méregtelnítő hatású, persze emelett nagyon sok folyadékot iszom és tornázom is! :) Remélem segítettem valamennyire.
2012. nov. 6. 16:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, várom a további válaszokat :)!
2012. nov. 6. 17:33
 8/17 anonim ***** válasza:
alma_reed, ne haragudj, de ekkora h_ly_séget én még nem hallottam, hogy a táplálkozási szokások nincsenek hatással a lerakódott méreganyagok mennyiségére. Szerintem előbb olvass utána kicsit a témának, mielőtt szamárságokat írsz ide.
2012. nov. 7. 08:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Giselle et vous-tól a diós testradír.. Hát én vettem 12ezerért, de nálam semmit nem használt, felesleges pénzkidobás volt.. Most egy másik terméket használok amit 3900-ért vettem és teljesen bevált...
2012. nov. 7. 08:32
 10/17 alma_reed válasza:
és melyik termék is az amelyiket te vetted meg 3900-ért?
2012. nov. 7. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!