Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fenekemen fura (nem sima) a...

A fenekemen fura (nem sima) a bőr, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
A fenekem alja olyan mintha apró libabőrös lenne, ezzel egyvonalban oldalt a combomon is van egy ilyen rész ahol ugyanez van. Nem tudom mitől, nem látszik semmi rajta, csak tapintásra ilyen. Mi ez és mit lehet vele kezdeni?
2012. okt. 28. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy héten egyszer az egész testemet át szoktam radírozni cukorból és mézből kevert bőrradírral zuhanyzás közben. Ezen kívül peeling kesztyűvel fürdök minden nap, és nyáron testápolót, télen sűrűbb testvajat használok, amivel minden porcikámat bekenem, ami alól a fenekem sem kivétel. A bőröm olyan, mint a babapopsi. Szerintem a te problémádra is megoldás lehet.
2012. okt. 28. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
A ruha és az ülés az oka.Pamut fehérneműk és testradír valamint hidratáló testápoló.
2012. okt. 29. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!