13 évesen póthaj?
1. nagyon korai még szerintem
2. nagyon-nagyon drága...ha másért nem, ezért korai...egy jobb minőségű póthaj 10000 felett van, és szerintem a szülőknek ennyi pénzük ilyen hülyeségre nincs...(vagyis tudom neked nem az, de vannak fontosabb dolgok,amikre kell a pénz...)
3. ha lesz saját kereseted majd akkor esetleg...(én ezt mondanám, ha lenne lányom...vagy spóroljon rá a rokonoktól kapott pénzekből)
18/L (és bocsi a nyers stílusért, de nagyon fáradt vagyok...ja és bocsi ezért az offért is)
NE VASALD ÉS NE MOSD KÉT NAPONTA
ennyi a titok
Én 19 vagyok, akartam, de lebeszéltek, pedig nekem kb vállamig ér a hajam, vagy egy picit feljebb.
Rájöttem, nem éri meg, és ahogy az egyik válaszoló írta, látszik is.
Hiába csinálja meg egy profi fodrász, akkor is látszani fog.
Ráadásul tényleg nem olcsó.
13 évesen ráérsz még az ilyen mű dolgokra.
Hord felkötve, fond be, kontyold fel, tűzd oldalra, vagy csavard be este. :)
Ne mosd, max 4 naponta (ha bírja a hajad addig), és ne vasald naponta. Ha nagyon muszáj, hetente 1x. Nőni fog az. :)
És ha azt nézzük, a póthajat ápolni kell. Nem úgy, mint a saját hajad, hanem kb. 6x akkora odafigyeléssel.
( [link]
Én 19 évesen nem vállaltam be annyi cicomát a műhajért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!