14 évesen szőke melír?
off.: Nem attól vagy ribancos, vagy ribanc, mert befesteted a hajad, vagy kivágott ruhákban jársz, esetleg mert cigizel, iszol, drogozol. Attól vagy ribanc, ha úgy viselkedsz.
Nekem nem tetszik a barna haj-szőke melír párosítás. De szerintem semmi baj azzal, ha változtatni szeretnél a hajszíneden. Attól mert be van festve a hajad, az emberek nem fognak másképp nézni rád. ( vagyis a normálisak).
Én is szeretném befestetni a hajam. Az alját lilára, anya szerint jól nézne ki, iskola engedi, csak attól félek, hogy ahhoz, hogy a színező megfogja a hajam, ki kell hidrogéneztetni. Azt pedig nem igazán szeretném.
Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha be van festve a hajad.(:
15/L
te döntesz, de azért én leírom a tapasztalataim :)
én is megcsináltattam, annyi idős voltam, mint te. azóta eltelt három év, és még mindig nem sikerült visszatérnem az eredeti hajszínemhez. pedig mindig profi mesterfodrász csinálta, egyszer kétségbeesésemben még a zsidró szalonba is elmentem, ráment huszonötezer forintom a nyári munkámból, de az eredeti hajszínem ő sem tudta visszaadni. most épp lenövesztem, ami nem olyan feltűnő a melír miatt, de nem is a legszebb... úgyhogy nekem csak keserű tapasztalataim vannak, sajnos :S bár ez nem azt jelenti, hogy neked is az lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!