Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 évesen szőke melír?

14 évesen szőke melír?

Figyelt kérdés
Barna hajam van,de változtatni szeretnék egy kicsit.Szőke melír csíkokkal.Kitűnő tanuló vagyok,normális családból,és hozzáértő fodrász csinálná.Ribancos lenne?A suli engedi.
2012. okt. 20. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
ma már mit nem lehet egy 14 évesnek?....
2012. okt. 20. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:

off.: Nem attól vagy ribancos, vagy ribanc, mert befesteted a hajad, vagy kivágott ruhákban jársz, esetleg mert cigizel, iszol, drogozol. Attól vagy ribanc, ha úgy viselkedsz.

Nekem nem tetszik a barna haj-szőke melír párosítás. De szerintem semmi baj azzal, ha változtatni szeretnél a hajszíneden. Attól mert be van festve a hajad, az emberek nem fognak másképp nézni rád. ( vagyis a normálisak).

Én is szeretném befestetni a hajam. Az alját lilára, anya szerint jól nézne ki, iskola engedi, csak attól félek, hogy ahhoz, hogy a színező megfogja a hajam, ki kell hidrogéneztetni. Azt pedig nem igazán szeretném.

Szóval szerintem egyáltalán nem baj, ha be van festve a hajad.(:

15/L

2012. okt. 20. 15:38
 3/9 anonim válasza:
nálunk ennyi idősen az osztálytársaim kb 70 százalékának volt melírja,7 évvel ezelőtt
2012. okt. 20. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:

te döntesz, de azért én leírom a tapasztalataim :)

én is megcsináltattam, annyi idős voltam, mint te. azóta eltelt három év, és még mindig nem sikerült visszatérnem az eredeti hajszínemhez. pedig mindig profi mesterfodrász csinálta, egyszer kétségbeesésemben még a zsidró szalonba is elmentem, ráment huszonötezer forintom a nyári munkámból, de az eredeti hajszínem ő sem tudta visszaadni. most épp lenövesztem, ami nem olyan feltűnő a melír miatt, de nem is a legszebb... úgyhogy nekem csak keserű tapasztalataim vannak, sajnos :S bár ez nem azt jelenti, hogy neked is az lenne :)

2012. okt. 20. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
ha a suliban lehet és anyukád megengedi akkor szerintem nincs akadája,de azt tudnod kell,hogy a lenovés nagyon ronda lessz.
2012. okt. 20. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem engedném neked. De ha körülötted mindenki benne van, akkor hol a gond? Szerintem egy 14 éves lány úgy szép, ahogy van, természetesen. A sok mestesrséges változtatás odavágja a hatást. De azt csinálsz, amit akarsz.
2012. okt. 20. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
ráérsz még vele, ne roncsold még a hajadat. Én nem engedném a 14 éves lányomnak.
2012. okt. 20. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom általános iskolás vagy még, így szülőként nem engedném.
2012. okt. 20. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 8. Nak teljesen igaza van
2013. febr. 23. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!