2/5 anonim válasza:
az egyszer használatosok kb 2 órát birnak...
3/5 anonim válasza:
vagyis az a ráragasztható műanyag fos? ciki. az épített meg nem egyhasználati, bármi is legyen az, amit ez alatt értesz.
4/5 anonim válasza:
Nem ciki, de teljesen fölösleges. Ha valami alaklomra akarsz szép körmöket, akkor inkább növessz sajátot és fesd ki szépre.
5/5 anonim válasza:
Húú.. hát először és utoljára én is 14 évesen használtam felragasztható műkörmöt. Rövid körmeim voltak, mert rágtam.. már felragasztani is szenvedés volt - kiválasztani, melyik ujjamra, melyik köröm passzol, ne engedjen el a ragasztó - , hát még amikor fent volt.. elég hosszú műkörmök voltak és a nadrágomon a cipzárt is segítséggel tudtam felhúzni :D Egyébként mi farsangra tettük fel a legjobb barátnőmmel. Miután hazaértük, egyből leszedtük. Aztán rájöttem, hogy nem igazán tetszett és inkább megnövesztettem a saját körmöm annyira, és sokan azt hiszik még a mai napig, hogy mű körmöm van. Egy használatra szerintem nem annyira gáz, de ha lehet, akkor vágd le rövidebbre, nehogy úgy járj mint én, hogy tehetetlen vagy vele, mert ha soha nem volt előtte tapasztalatod a hosszú körmökről, akkor nagyon nehéz először csinálni vele dolgokat, egyáltalán megszokni, hogy rajta van valami az ujjadon. Meg aztán vigyázz arra is, hogy le ne pattanjon, mert az eléggé tud fájni, ha beleakadsz véletlen valamibe. Meg arra készülj fel, hogy a leszedésnél az eredeti körmöd lehet megsínyli, bár ez a ragasztó minőségétől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!