Tényleg jó a hajnövesztéshez a wu2 sampon és a rózsaolaj kombinációja? Ha igen, mennyit nő a haj mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 20:37
1/3 anonim válasza:
Én így nem próbáltam, csak simán a Wu2 sampont. Valami iszonyat. Előtte 3-4 naponta mostam hajat, utána minden másnap kellett, mert annyira zsírosodott tőle (a zsíros hajra valótól). A vége pedig teljesen kiszáradt, és sokkal töredezettebb volt. Inkább veszek drágább samponokat, amik nem teszik tönkre így néhány hét alatt a hajam.
A rózsaolaj viszont nem lehet rossz.
2/3 anonim válasza:
Wu2 tényleg nagyon rossz.Nem hiszem,hogy a kettő kombinációjától gyorsabban nőne a hajad.A rózsaolaj,pedig csak csilogóbbá teszi,de nem nő tőle gyorsabban.
3/3 anonim válasza:
A wu2 zsírosra való egy sz*r a szárazra valóról meg minden fodrász áradozik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!