Kb 2-3 hete viszket a fejbőröm, talán az uj sampontól? Milye n sampon lenne rá jó?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja váltottam wu2 samponra zsiros hajra valora. annyira kiszáriottta a fejbőrömet, hogy elkezdett viszketni? Szeretnék ezér 1 másik smapont ami helyre állitja a fejböröm, head&shoulders sensitive jo lenne rá? Gondolkodtam még a johnson&johnson baba samponom is, mivel az is szerintem "lágy " sampin ha már babiknak valo!:)
köszönöm elöre is!
2011. okt. 30. 17:29
1/1 anonim válasza:
én régebben mostam a wu2-vel. szétszívta a hajamat és nem tett jót. válts inkább fructis-ra vagy garnier-re, csak a hajtipusodhoz illőt válasz (pl: gyorsan zsírosodó)
a head&shoulders szerintem inkább korpára való.
lehet jobb lenne ha most egy ideig kicsit ritkábban mosnál hajat, és kerülnéd a zselé, hajhab stb használatát, hogy regenerálódni tudjon a fejbőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!