Mivel lehet tartósabbá tenni a kivasalt hajat?
Figyelt kérdés
Hogy pl egy kis pára következtében ne göndörödjön rögtön vissza. Tehát úgy nagyjából a külső környezeti hatások ellen mivel lehetne tartósabbá tenni egy kivasalt hajat?2012. okt. 25. 18:43
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem hozzá tenni hogy a hajam nem csak gyengén hullámos hanem göndör. De nem annyira durván csak mérsékeltebben annál. :D
2012. okt. 25. 18:46
2/6 anonim 

válasza:

Semmit nem lehet :) Természetes az hogy a hajad visszagöndörödik a párától.Ez csak annyit jelent hogy "él" a hajad.Sajnos begöndörödik.Lakkozd.Az valamennyivel jobban tartósítja.
3/6 anonim válasza:
ha reggel suliba mész fel a kapucnit és nem éri pára:)
4/6 anonim 

válasza:

Második válaszadóval nem teljesen értek egyet. Az enyhén hullámos hajat leeht, hogy tartósítja a lakk, de a göndör attól is visszaugrik, mert nedvesség éri akkor is. Én is hasonló cipőben járok, mint a kérdező és nincs az a lakk, ami megtartja az egyenes tincseket.
Kedves kérdező, én általában semmit nem használok, "csak" a legmagasabb hőfokon vasalom a hajamat. Tehát vasalás előtt sem kenek semmit rá.
5/6 B. Petra 

válasza:

6/6 anonim 

válasza:

miután kivasaltad, "szárítsd" meg hideg hajszárítóval. régen nekem is mindig visszagöndörödött, amióta ezt csinálom egész nap szép egyenes marad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!