Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hogy állna a...

Szerintetek hogy állna a szőke melír?

Figyelt kérdés

Na szóval az a helyzet hogy szőkésbarna hajam van és hát szerintem inkább sötétebb és akarok bele szőke melírt..

Kiváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok :)

Szóval léccives véleményezetek ;)

itt van kép is :)

[link]

16/lány

2012. okt. 24. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem tökre tetszik a mostani hajszíned, de szerintem a melírt hanyagold. ha neked már unalmas ez a hajszínk, akkor festesd vagy sötétebbre vagy világosabbra, de szerintem mindenképpen egyszínűre.
2012. okt. 24. 20:03
 2/10 anonim válasza:
100%
egy sötétebb haj jobban állna, de a fru-frud ocsmány.
2012. okt. 24. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
hát hallod neked semmi nem állna jól!!!!!!!!! fúj
2012. okt. 24. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:

1: nagyon nem áll jól ez a fazonú haj,lehet inkább oldalfrufru kéne neked valami jó lépcsőzetes fazonban.

2: nagyon seprűs,száraz a hajvéged,ne akard mégjobban tönkretenni egy szőkítéssel. Inkább egy szép barna színt tudok neked elképzelni,hidd el jól állna:)

Mindenképp menj el fodrászhoz,ha ezeket megfogadod magadra se fogsz ismerni:)

2012. okt. 24. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Háát lehet hogy az oldal frufru jobban állt.. :s

csak ez most tetszik a barátomnak.. és nem tudom

[link]

ááá utálom a hajamat nem értem miért mondja mindenki hogy különleges színű :ss

2012. okt. 24. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Az 1. képen szerintem (nagyon bocsi) enyhén szólva ronda vagy. meg az a szemfestés. De a második képen mint egy görög istennő. ott gyönyörű vagy.! :)
2012. okt. 24. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem vagyok elájulva tőle.

Rémes ez a haj már bocsánat,seszínű,töredezett,sprőd és szálkás mindenképp elkéne menned fodrászhoz hogy rendberakja.

És oldalfrufrun én nem ezt gondoltam amit linkeltél másodikon ez még előnytelenebb fazon.

én ilyesmire gondoltam:

[link]

csak ne lógjon a szemedbe.

Valamint a sminked is elég furcsa,nem áll jól ez az éles fekete vonal. És még mindig azt mondom legyél barna hajú.

2012. okt. 24. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a hajszíned, ne rontsd el melírozással. Viszont a frufru tényleg rémes. Arról nem is beszélve hogy káros a szemnek, hogy belelóg. A 2. képen sokkal jobb a hajad. Viszont ez a fajta sötét szemfestés neked nem áll jól, mert mélyen ülnek a szemeid és ez pont kiemeli a szem alatti karikát/gödröt, vagy mi az. Ne használj ilyen erős és sötét színeket. Akkor sem ha rocker vagy, előnytelen. Világosabb szürkés, barnás, elsatírozva jól az okés... de ezek csak tippek:D
2012. okt. 24. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A hajszíned nagyon szép és a második képen tényleg gyönyörű vagy, az első horrorisztikus.

Felejtsd el ezt a sminket, ahogy az előző mondja, a mélyen ülő szemeid miatt így olyan, mintha mégmélyebben bent lennének a szemgolyóid a koponyádban. Nem kiemeli őket, hanem elsüllyeszti.

2012. okt. 25. 02:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Figyelj ne törődj azzal hogy a pasidnak mi tetszik, azzal törődj hogy te szeress tükörbe nézni. Ha úgy nem vagy elég jó neki akkor nem hozzád való, a pasidnak úgy kell szeretnie, ahogy te szereted magad, vagyis téged kell szeretnie, nem valaki mást a te bőrödbe bújva. A második képen tényleg jobb vagy, az oldalfrufru jobban állt
2012. dec. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!