Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tinikorban van olyan időszak,...

Tinikorban van olyan időszak, hogy folyton bedagad a szem és az arc?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok(lány) már 1 éve, hogy mindig bedagad a szemem, egyszer nagyon szép nagy egészséges szemem van másik nap meg bedagad és akkor nagyon csúnya kicsi :/ettől az arcom is megváltozik. Ez mitől lehet? Ez olyan "tinigond" vagy ez más? Veletek is van/volt már ilyen? Sok választ írjatok légyszi! Előre is köszönöm.

2012. okt. 24. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen időszak! Szerintem menj el orvoshoz!
2012. okt. 24. 15:29
 2/9 klaudiazz válasza:
100%
hát nekem még sosem volt ilyenem..még nem is hallottam róla ,h. van egyáltalán ilyen.. lehet ,h. allergiás vagy valami mosószerre/porra amivel mostok otthon..Esetleg menj el allergia tesztre ők biztosan tudják rá a választ..vagy 1 éve nincs a szobádba valami új dolog..Növény vagy bármi ami ilyen allergiát okozhat..de lehet ,h. a porra lettél allergiás az is hasonló tünetekkel jár..
2012. okt. 24. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen korszak...szerintem is menj el orvoshoz!
2012. okt. 24. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez allergia lehet, amivel orvoshoz kéne menni.
2012. okt. 24. 15:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Allergia tuti nem székelési problémáim vannak van hogy 1 hétig nincsen székletem valószínű attól lehet :/ ha jó a gyomrom akkor szép a szemem, de mikor érzem azt, hogy már "teli vagyok" nem ürül ki akkor bedagad eléggé, gyomor idegem van ez miatt székrekedésem és nem tudunk vele mit kezdeni orvosok sem mondanak semmit nem tudom mit csinájak :(
2012. okt. 24. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
székrekedésre 1 kanál ricinusolaj!
2012. okt. 24. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet pajzsmirigy gond lesz a háttérben. Menj dokihoz tényleg!!
2012. okt. 24. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy májprobléma is lehet. Tényleg menj el orvoshoz, az a biztos.
2012. okt. 25. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat el fogok menni minnél előbb! :)
2012. okt. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!