Mitől lesz ilyen szép?
Mitől lesz ilyen szép, egészséges, fényes a hajam?:)(most sincsen ronda hajam de olyan szalma kazal jellegű, sajnos kicsit száraz)Jöhetnek a praktikák, termékek, ötletek!:)
Vannak különböző olajok rá ( rosmann , dm , vagy gyógyszertár) ott megmondják, hogy a te hajadnak melyik lenne a legmegfelelőbb.
Vagy balzsamok :D
ricinusolaj kb 300 ft patikában :)
+ almaecetes öblítés
sampon pedig Bánfi sampon szintén gyógyszertárban kb 900 ft
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez a haj csak képen ilyen :) De ettől függetlenül lehet nagyon szép a hajad. Nekem a Gliss Kur samponok és balzsamok tették helyre, azt neked kell kitapasztalni, hogy mitől jön rendbe. Az Elseve termékek is jók. De ez a te feladatod lesz tényleg... :)
Illetve két olaj, amit én ajánlanék, mert valóban jók: kókuszolaj és L'Oreal Selymes olaj. Ez a kettő az, amit ápolnak is, nem zsírosítanak és egészségesek. Az én extraszáraz göndör tincseimmel csodát műveltek. Puhák és fényesek lettek... :) Nagyon szeretem a hajamat, végre rendezett és csodaszép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!