Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség!? Mikor lesz újra...

Segítség!? Mikor lesz újra szép a szemöldököm?

Figyelt kérdés
túlszedtem a szemöldököm, borotvával középen, már egy ideje bortoválgattam, de tul feltünő, középen hiányzik egy rész mindekét oldaláról, túl van szedve. még nőnek ott szőrszálak,szóval nem koptak ki. ricinus olajjal kenegetem naponta, mennyi idő alatt nőnek ki teljesen a szálak és lesz ujra szép teljes szemöldököm??
2012. szept. 24. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
2-3 hét
2012. szept. 24. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! az esélytelen hogy 1-másfél hét alatt kinőjön? amig növesztem,mit csináljak hogy ne legyen csunya hogy nőnek a kis szőrszálak?
2012. szept. 24. 16:56
 3/8 anonim ***** válasza:
szemöldökceruza?
2012. szept. 24. 17:08
 4/8 A kérdező kommentje:
azt próbáltam de hülyén néz ki :S
2012. szept. 24. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szemöldökformázó porral szoktam kiigazítani. Ha van olyasmi árnyalatú szemhéjpúdered, mint amilyen a szemöldököd színe, az is megfelelő.
2012. okt. 3. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
esélytelen egy két hét alatt. Akár 1-2 hónapig is eltarthat amig teljesen vissza nő. Óvatosan szedd máskor mert van akinek vissza sem nő teljesen. Először bízd kozmetikusra és utána Te már látod melyik ami épp nő azt kihúzod. A borotvát pedig felejtsd el....
2012. okt. 3. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
1-2 hónap?:OO neee...ez komoly? másfél hete növesztem, vagy kicsit több és már egész sok van..
2012. okt. 4. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
változó kinek mennyi idő. Ezt az 1-2 hónapot arra mondom hogy ujra besűrűsödjön ugy mint volt
2012. okt. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!