Nem szedem a szemöldököm, anyu szerint így pont jó, szép íve van, nem sűrűn, nem is ritka. De amikor felkelek néha olyan 'kócos'. Hogyan lehet megelőzni? Vagy ha már olyan, hogyan 'szedhetem' ki belőle a hullámosszerű formákat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 11:19
1/10 A kérdező kommentje:
sűrű*
2012. ápr. 7. 11:21
2/10 anonim válasza:
Nekem is össze szokott kócolódni. Én ilyenkor szemöldökfésűt használok.
3/10 anonim válasza:
Én egy régi szempillaspirálomnak a kitisztított keféjével szoktam átfésülni :) Az is úgy funkcionál mint egy szemöldökfésü ^^
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Csak.. nekem az a fésülés nem nagyon sokat használ.. be is szoktam vizezni...:/:) úgy aránylag jobb
2012. ápr. 7. 20:28
5/10 anonim válasza:
Velem is ugyanez van :) Felkeles utan nagyon ronda, mikor feloltoztem atfesulom, es napkozben mar nem is olyan veszes. Szerintem ki ne szedd a kiallo rakoncatlan szalakat, en nagyon megbantam /:
6/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm! :))
2012. ápr. 8. 20:23
7/10 anonim válasza:
ha felkelsz öltözz fel fesuld meg es vegyel szemöldökzselét es azzal fixald ... egesz nap kibir .. tapasztalatbol mondom :P sok sikert az essence zsele nekem nagyon bevalt :)
8/10 anonim válasza:
Fogj egy mosdókesztyűt vagy törölközőt. Vizezd be egy kicsit, ezzel "húzd át" egy kicsit a szemöldöködet. Nekem ez jobban bevált, mint a szemöldökfésű.
9/10 A kérdező kommentje:
köszi.:D
2012. máj. 9. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!