Mit tudnák tenni ez esetben, mit javasoltok ami 100% os hatású?
Figyelt kérdés
Szokott viszketni a fejbőröm, kicsit hámlik is,és "hullik" le róla a fehér korpa (ha az) akkor ez csak kiszáradt fejbőröm, vagy korpa, v esetleg mint 2? Mit tegyek?2009. aug. 9. 10:53
1/5 anonim válasza:
pikkelysömör bemész a gyógyszertárba vagy dm-be és kapsz rá valamit
2/5 anonim válasza:
pikkelysömör?eztmeg hololvastad?jézusom!
dehogyis az...
simán csak nyárvan és hámlik a melegtől a fejbőr,ez természetes...semmi kezelés nemkell,deha nagyon zavar akkor vegyél korpa elleni sampont.
amúgymeg attól is lehet ha gyakran mosol hajat...
én például nyáron csak akkor mosok ha megyek valahova,
de ha sokat járok el akkor olyan 3-4 naponta.
ennyi ötletem van. :) szia!
3/5 anonim válasza:
A legbiztosabb, ha bőrgyógyászhoz mész. Ő meg tudja állapítani, hogy korpás-e a hajad, vagy egyéb gond van. Ha pedig igen, akkor gombaölőt is használj, mert másképp nem fog elmúlni.
4/5 A kérdező kommentje:
Mostanában mindennap mosok hajat,szóval meglehet azért, ma elmegyek venni Head and Shoulderst, szerintem beválik :) Ezentúl én is úgy modom a hajam,mikor megyek valahova :) Köszi (:
2009. aug. 10. 09:12
5/5 A kérdező kommentje:
Bevált :):)
2009. aug. 11. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!