Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok, mit tegyek az alábbi esetben?
Nem tudom mennyit olvasgatsz ilyen témájú fórumokat, vagy beszélgetsz ilyenről másokkal, de biztosíthatlak afelől, hogy nagyon sok szűz fiú szenved ugyan ezzel a dologgal. Rengeteg helyről hallottam már ugyan ezt a problémát. Sőt személyesen is volt ilyen problémám nekem is anno. És nem csak az első alkalommal, hanem később is volt ilyen amikor pár hónap kihagyás után új barátnőm lett.
Ez mind a magunkban felállított megfelelési kényszer miatt van, ezért képesek vagyunk szétparázni a szexet is. Ez pár alkalom után mindig elmúlik, amikorra sikerül rajta túllendülni. Persze ehhez az is kell, hogy elfogadd, hogy ilyen van és rögzíteni az agyadban, hogy ez egy múló állapot, ami megszűnik, ha találsz egy normális barátnőt, aki mellett el tudsz lazulni és megbízol benne.
Csatlakozom az elottem lévohoz...
A lényeg h talaálj olyat akiben megbizol aki szeret akit te is és aki nem csak a szexre megy.
Mert azzal a barátnovel meglehet beszélni majd a dolgokat nyugodtan mond el neki h még szuz vagy és h volt gondod a szexxel, de ezen szeretnél változtatni és ugy gondolod h o az a lány akivel mindezt megszeretnéd tenni akivel szeretnéd áttélni ezt a dolgot..
Ne kocsmába meg discoba keress partnert inkább valahol a szabadban lehet h ott nehezebb de viszont hosszú távon elonyosebb ilyen helyen keresni a partnert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!